Stikkordarkiv: Englekort

EN GAMMEL KORTSTOKK

3. juli 2016

Interiør

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

EN KORTSTOKK SOM HAR FØLGT MEG I 7,5 ÅR

Jeg har vært spirituell søken siden jeg gikk på ungdomsskolen, søken etter forklaringer over ting vi ikke alltid kan forstå. Englekortstokken har hjulpet meg i forskjellige situasjoner og er fine budskap som gir forklaringer og fine maleri på hvert et kort. Kortstokken kan ikke sammenlignes i såmåte med tarot.

Englekortene skal inneholde positive ord som hjelper deg til å fokusere på bestemte sider ved ditt indre liv. Englekort kommer i forskjellige utgaver, men felles for alle er at det er kort med vakre bilder av engler. Antall kort i kortstokkene kan variere, men ligger stort sett mellom 30 og 50. Englene gir greie veiledende svar på spørsmål som opptar den som får utleggingen, og de er ofte opptatt av hvordan man best kan ta vare på seg selv i de forskjellige situasjoner man er i. Man får sjelden de helt presise ”hvor, når og hvordan” som man kan få ved en tarotlesning, men englekortene gir likevel nok informasjon til at mottakeren forstår hvilke tiltak som bør settes inn for å få bedre livskvalitet eller vite hvilken vei som er rett å gå videre.

Tenkte å tilby 10 av mine lesere et englekort!!! Skriv under kommentarfeltet her eller facebook, og jeg sender deg et personlig englekort i løpet av morgendagen. Husk å skrive mailadressen din.

By Lisette