T R E D J E I A D V E N T

15. desember 2013

Ukategorisert

Litt over en drøy uke til jul. Og jeg gleder meg til og feire julen sammen med familien. Det må jo være årets høydepunkt. Dette året skal jeg være skrubbsulten til julemiddagen. Som regel så spiser vi julegodter fra morgenen av, og angrer hver gang.

 


Den fine varme vesten er fra SkoNå på Randaberg. Dem har også nettbutikk som sender FRAKTFRITT hele året. Synes det er en fin service dere. Dem selger vesker, skjerf, hansker, pels og sko. Og de fineste tingene. Jeg snakker varmt om en lokalbutikken SkoNå. SkoNå finnes på facebook og IG.


Fin 3 advent til dere


Lisette


2 kommentarer til “T R E D J E I A D V E N T

  1. idylloghim.blogspot.com

    hei, søte deg:) jeg elsker å titte innom bloggen din, den gir meg så fin stemning:) bildene dine er alltid sånn helt etter min smak….du er så flink! Den lysestaken må jeg bare kjøpe på onsdag. Da skal jeg og min mann på juleshopping og overnatte en natt i Haugesund:) Deilig å bare koble av og være helt alene uten barn. ha en fin ny uke og juleforberedelser:) varm klem Ann Elin

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.