Svart hvitt til bords..

21. februar 2012

Borddekking / Inspirasjon

Er enda ikke lei av det sorte og hvite, og endelig er dette fortsatt trenden nå i vår også. Men vi trenger jo heller ikke og følge trenden slavisk, men som en interiørfrelst maniac så er det kjekt med det nye også. Nå veier jeg for og imot om det blir skifte til blått, har dere sett den nye vårkolleksjonen til Tine K? Gosh…så vakkert!

Sort bånd rundt Georg Jensen bestikket vårt, og nye bordbrikker i fargen phantom fra Tine K. Serviettene, keramikken og wave telysholderen er også fra Tine K. Mange ganger jeg leser blogger og lurer på hva jeg ser på bildet, derfor skriver jeg det like godt ned. 

Takk for mange innspill på Barcelona turen vår, han ble kjempe glad for gaven. Og nå gleder vi bare oss. 

Tirsdagsklem fra Lisette

25 kommentarer til “Svart hvitt til bords..

 1. Myke minutter

  Å ja, jeg tenker det samme som deg, ikke lei av svart-hvitt ennå, men samtidig elsker jeg blått og det frister som vanlig veldig mot våren 🙂 Herlighet så mye fint det er i den nyeste Tine K kolleksjonen, smelt! Ha en super tirsdag 🙂 Klemmer

  Svar
 2. Fabelaktig

  Svart hvitt er lekkert! Så elegant og så tidløst!

  Fabelaktig start på tirsdagen til deg.
  Jeg startet dagen med spinning, så nå skal jeg belønne meg selv med en energismoothie… Ikveld skal jeg grunne strøk nr 2.
  Smil fra frøken fabelkatig!

  Svar
 3. Hege Pauline

  Nydelig! Jeg har de samme spisebrikkene og det er jeg veldig lekkert med hvitt servise til 🙂 Absolutt ikke lei av svart, hvitt ennå!! Og det fineste med svart hvitt er at det er så lett å kombinere med andre farger etter humør og årstid og det liker både jeg og lommeboka mi 🙂
  Ønsker deg en lekker tirsdag!
  Klem Pauline

  Svar
 4. Lene (Galleri Bo)

  Less is more! Lekker borddekking 🙂

  Likte godt det svarte båndet rundt bestikket!

  Gratulerer med bokforespørselen. Kjekt å få slik anerkjennelse for bildene man tar! Blir spennende å se det endelige resultatet 🙂

  Fineste tirsdagen til deg. Nå må jeg komme meg i barnehagen med snuppa, he he… Kommer oss så seint ut dørene her i gården:)

  Svar
 5. top of the moon

  Nydelig bordekking! Puta nederst til høyre er såååå fin. Merker jeg snart måe n tur til Bohemia (evt Ostehuset som også hadde fått inn masse Tinek) Finfin tirsdag til deg

  Svar
 6. Monica

  Hei på deg.
  Kjempeflotte bilder!
  Masse lekkert i Tine K sin nye vårkolleksjon, me love ;)) En pakke med nye servietter i en fantstiskt pudderrosa farge fra Tine K ga meg skikkelig vårstemning her i huset! Ikke alltid så mye som skal til.. 😉
  Ønsker deg en fin fin tirsdag, og en fortsatt glad uke!
  Klem, Monica

  Svar
 7. Bodil

  Sort er lekkert og jeg synes det er så mange som er flinke til å bruke det i interiøret. Det er ikke mye sort hos meg, men det passer liksom ikke hos meg alltid…..Men hos deg derimot, knallfint!!

  Ha en finfin tirsdag!
  Klem Bodil

  Svar
 8. Har en drøm…

  Tror faktisk aldri jeg kommer til og bli lei sort og hvitt – trender eller ei:)
  Det som er så fint med det er at man kan supplere med hvem andre farger man vil, like lekkert:)
  Akkurat nå er jeg og veldig glad i den duse blå og duse, duse rosa til TineK, helt nydelig:)

  FInt dekket, flinkis ♥

  Svar
 9. ♥ Netta ♥

  Så lekre bilder inne hos deg. Jeg synes sort/hvitt er så fint hos andre, men det passer liksom ikke helt inn her. Tine K har så mye lekkert og jeg ELSKER de nydelige fargene på vårens kolleksjon, det blir nok noe nytt til huset fra Tine K i løpet av våren 🙂

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  Svar
 10. Lang Rekke

  Jeg tror jeg kommer til å være hekta på sort-hvitt lang tid fremover! Veldig fint med de båndene rundt bestikket, liker!!

  Barcelonatur? Pittelitt misunnelig bare. Nesten ikke i det hele tatt 😉

  Klem

  Svar
 11. Ella

  Nydelige bilder Lisette, og syns det er så kjekt at du skriver hva det er du tar bilder av, for du har jo så mye lekkert 🙂
  Grattis med bokbidraget 🙂
  Ha en fin kveld, stor klem fra Ella

  Svar
 12. expojippi

  Sort/hvitt er heldigvis så nøytralt at det passer
  å la en annen farge få være med på laget også =)

  Herlig enkel borddekking du har gjort, Lisette!!
  En sann fryd å sitte ved dette bordet =)

  Ane

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.