SUPER TRENDY PLÅTÅ SNEAKERS!

8. juli 2016

Lafemme / Sko / Tips

Superga er ikke et nytt merke for meg, husker dem tilbake fra ungdomsårene. Skoene er fra Italia, og prislappen er 799,- hos La Femme. Tror butikken har den rimeligste prisen på dem som jeg har obsertvert. Løp og kjøp! Trine Lise sender over hele landet, eller ring direkte butikken 38 01 60 11. Tone Damli hadde dem i hvitt så jeg nettopp!

I stavanger har jeg sett mest de hvite, men jeg liker å gå i jeans og da synes jeg de blå var fine. De er også veldig gode på foten, og jeg er avhengig at dem sitter godt på foten.

 

SUPERGA IN THE HOUSE

Jeg elsker å handle sko, og ender som regel opp med sko som ikke er med hæl. Disse kommer jeg akkurat passe opp i høyden uten at jeg føler meg veldig oppdresset. Du kan se skoene på meg i gårsdagens bloggpost.

Akkurat nå venter jeg på sola, de har lovet 18 grader og sol i dag. Vi har tenkt oss på dagstur til hytta til svigers, der er det balsam for sjela.

Ønsker deg en fin fredag!

By Lisette

2 kommentarer til “SUPER TRENDY PLÅTÅ SNEAKERS!

 1. ps4 games

  Appreciating the time and energy you put into your website
  and detailed information you offer. It’s good to come across a blog every
  once in a while that isn’t the same outdated rehashed material.
  Fantastic read! I’ve saved your site and I’m adding your
  RSS feeds to my Google account.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.