Sunnere helgekos

19. juni 2015

Helse / Mat og kos / prosjektsterk

 

Jeg er blitt mer bevisst på inntak av sukker og stivelse, og ser at disse tingene forårsaker mer betennelsestilstander i kroppen min. Derfor skal jeg unngå dem en periode for å se om det vil hjelpe helsemessig også, noe jeg vet at sukker og hvetemel gjør. Har ikke tro på dietter og slikt, har gått “i baret” flere ganger, men tror på livsstilsendring, og sunn fornuft. Det tar tid å bygge opp et sunt tankemønstre rund mat og helse. Personlig tar jeg krom hver dag, og det funker! Pluss magnesuim før jeg legger meg! Ettersom jeg fikk mine prolapser påvist i mai, så må jeg tenke HELSE og STYRKE.

Stress, er vår verste fiende, og er nå vist å ha mange negative påvirkninger på kroppen vår innvending. Spesielt hjerte og kar! Litt stress er bra, da vi skjerper sansene våre, men negativt stress over en lengre perioder vet vi er helseskadelig. Min stressmestring er hos Satya yoga! Der er jeg i konakt med meg selv, og kan være rolig og tilstede. En følelse som er fantastisk.

Så tilbake til bildene ovenfor…disse mandelflarnene smaker altfor godt, uten sukker! Og er laget på 1, 2, 3, det var helgens tips

Oppskrift finner du HER.

Da ønsker jeg deg en god helg!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.