Sulla meg litt…

3. oktober 2012

Amadeus og Ferdinand

Unger elsker og bade, og hjemme hos oss er det ingen untak. Det herligste jeg vet om er nybada unger i ren pysj og sengtøy. Lukten av nybadet og fløyelsmyk hud, og kos før sengen kaller er fine øyeblikk. I går kjøpte jeg ny pysjamas til Amadeus, fra Lilleba. Dette merket har jeg brukt på begge ungene, og er så mykt og godt. Da dem løp rundt i huset glad og fornøyd kom kameraet fram elegant, og jeg leker med lille mann mens jeg knipser. Et lurt råd om du vil få fram gode bilder hos de små.
 
 
Aktiv ettåring som er langt i fra klar til og bli sulla med…
 
Favoritten er kosebamser…
 
Vi har nettopp fått nytt hvitt tv, ikke at ettåringen har tid til og se på det…
 
 
Koser seg i eames gyngestolen…to forskjellige barn med blå og brune øyne…
 
Nå er det slutt på 2 nattevakter, jippi…nå venter interiør jobbing på fredag.
 
Lisette
 

21 kommentarer til “Sulla meg litt…

 1. Bodil

  Så skjønne!
  Enig m du i nyvaska barn og sengetøy. Kjempesøt pysjamas, eller jams som vi sier i vår familie.
  Ha en fin dag!!
  Klem Bodil

  Svar
 2. Bodil

  Så skjønne!
  Enig m du i nyvaska barn og sengetøy. Kjempesøt pysjamas, eller jams som vi sier i vår familie.
  Ha en fin dag!!
  Klem Bodil

  Svar
 3. Myke minutter

  Skjønningene!! Så vittig at du også har barn med blå og brune øyne, her er det storesøster som har blå glugger og lillebror har arvet mine store brune 😉 Ha en herlig onsdag! Klemmer

  Svar
 4. Blåbærtua

  Så herlige gutter du har,så skjønne og med Glimt i augene:)
  Eg må snart stelle mi lille og som sitter i Lilleba pysjamas,elsker det merket og har til meg sjølv og,makan til deiligt kosetøy/nattklær skal ein leite lenge etter:)har kjøpt sengesett og,så skjønnt og behaglig at eg skulle hatt det i stor størrelse og:)

  Ein flott dag til søteste deg:)
  God klem fra Lillian

  Svar
 5. Monica

  Hei på deg.
  Herlige bilder av skjønne gutter!!
  Jeg ser en fin fin krakk på bildene..kan spørre hvor den er fra? Hadde passet så bra på badet vi holder på å fikse ;)) (jeg fant en på messen hos Lobelia, men orket ikke bære den med meg… nå kan jeg angre..)
  Ønsker deg en riktig fin dag!
  Smil og klem fra Monica

  Svar
 6. tonje boganes

  Herlige bilder, skjønn gutt altså! og pysjen så deilig ut!

  Ønsker deg en fin dag
  Vi er fremdeles alene hjemme jeg og barna, mannen er i Houston. Tror han har fått shoppet litt, Ella ønsker seg ugg til bursdagen:) Liten men merkebevisst, hva gjør vi med sånt?:)
  I dag blir det fotballkamp (Hans Martin skal være kaptein på laget og gleder seg noe veldig) og senere har jeg leid inn svigers som barnevakt for jeg skal på Carte Blanche på kulturhuset. Gleder meg:)

  Klem Tonje

  Svar
 7. helen og gutta

  de er så skjønne disse guttene dine ♥ mine gutter elsker også å bade og er litt lei seg for at vi ikke har badekar lengre, men en stamp fungerer fint det også og litt ekstra stas når de da får bade. ha en fin onsdagskveld videre søte du:-) klem

  Svar
 8. ♥ Netta ♥

  Så herlige bilder av nybadede og skjønne smårollinger. Kjempekul pysjamas, den ser utrolig myk og deilig ut 🙂 Jeg husker selv hvor deilig det var når jeg hadde badet og kunne legge meg i rent sengetøy, hverdagslyx ♥

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  Svar
 9. Elisabeth

  Fine fine Amadeus og Ferdinand!
  ..de er bare så nydelige : ) også nybadet i
  fineste pysjen da ♥ ..hehe, nesten lyst til å gå å ta
  opp Sophia bare for å kose, hun sover endelig så det skal jeg ikke ; )

  Håper du har en fin uke, det var så fint å endelig treffe deg!
  Håper det ikke blir lenge til neste gang : )
  Si fra om du skulle være på disse kanter før februar!

  God klem : )

  Svar
 10. Katrine

  De er så nydelige de to guttene dine, men det er ikke særlig overraskende med en så flott, vakker og finfin mamma.

  Tusen takk for hyggelig velkomst, raushet og sprudlende humør på messen. (Du fikk en ekstra takk inne hos meg, og det fortjener du.) Jeg er om mulig enda mer fan av deg og bloggen din nå! 😉

  Jeg ønsker deg en herlig, høstfarget og glad helg.

  Svar
 11. Notre-de-maison/ Gry

  Blir helt rørt når jeg ser de nydelige bildene av barna dine. Har tre gutter selv, minste er bare litt større enn din; og de små nusselige hendene og føttene, og iveren og gleden, oppdagelsesferdene og uten ro til å sitte stille. Helt herlig, og fantastiske bilder. Takk for at du deler! Jeg legger meg følger, og gleder meg til å bli inspirert og rørt i tida fremover også. Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.