Stue og butikktips

4. juni 2013

Ukategorisert

Stuen oppe er fortsatt like fin i øynene mine ettersom jeg har fått drømmegulvet mitt. Vi har vell egentlig blitt enig at vi skal male nede også gulvet hvitt. Noen av dere lesere som har hvite gulv i stuen? Kom gjerne med tips eller råd for og bevare det best. Dette er i grunnen etasjen vi befinner oss mest i, så klart at vi må regne med “levendes gulv” med riper. Men for meg så skal ungene få boltre seg fritt, og det er jeg obs på. 

Jeg vil også presentere en butikk i utenfor Trondheim, nærmere sagt Steinskjer. Butikken heter “Mathildes Verden” der har jeg bestilt flere ting i fra fra Tine k og en gammel krakk som dere sikkert har sett på bloggen. Når jeg handler på nett så er den viktigste faktoren for at jeg handler der igjen er god service, og kjapp levering hos posten. Derfor går ukenstips til denne fantastiske butikken. Dem har ikke nettbutikk, men sender om du ser noe du liker. Finnes også på Instagram under mathildesverden. Bloggen finner du HER. Lik også butikken på FB HER.

Lisette

9 kommentarer til “Stue og butikktips

 1. Mathildes Verden

  Hei på deg Lisette, og tusen takk for skryt og omtale:) , men som Anonym skriver…vi er i Steinkjer…innerst i Tronheimsfjorden.

  Apropo hvitmalte gulv, så malte jeg gulvet på stua og kjøkkenet hvitt i november i fjor. Jeg er kjempefornøyd, selv om alt av rusk, støv og sorte hundehår syns, så det er bare å ha moppen stående tilgjengelig hele tiden:)
  Det er blitt endel riper, men slikt er det jo med alt som brukes. Får heller ta en runde med malekosten igjen!:)
  Pass på å sette slike puter under stolene.

  Håper mange kikker innom oss på blogg, facebook og instagram! Vi har jo ikke nettbutikk, men sender gjerne!
  Fortsatt fin kveld til deg! Klem Ruth M.

  Svar
 2. Fru Andersen

  Utrolig flott loftsstue! Herlige farger og utrolig fint teppe. ALt kommer så fint frem med hvite gulv 🙂

  Vi har lyyysegrå gulv i hele huset. Veldig fornøyd med de, en del slitasje blir det i gangen og på kjøkkenet, men til å leve med. Dessuten går det kjapt å rulle over et strøk når det blir for mange riper, grunnarbeidet er jo allerede gjort. Det er første gangen det er mest stress å male gulvene 😉

  Klemmer!

  Svar
 3. Bodil

  Flott loftstue! Vi har lysgråe gulv i nesten hele huset, veldig fornøyd. Vivhar malt på tregulv, parkett og laminat, duger som bare det:-).
  Klem Bodil

  Svar
 4. Stylist Aud Irene Larsen

  Hei Lisette!

  Vi har hvitmalte gulv på kjøkken og stue, og det angrer jeg ikke et sekund på! Det blir relativt raskt litt skader her og der, men sånn er det bare. Som Fru Andersen sier over her – det er kjapt å male over et strøk siden grunnarbeidet allerede er gjort 🙂

  Vil på det sterkeste anbefale puter under møblene, da jeg ser at det fort blir hakk etter stolbein. MEN, dette er et hjem, og barna får boltre seg som de vil:)

  Aud Irene

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.