STRONG GLUTES FRA ELITEPT

9. september 2018

ElitePT / Hverdagsglimt / Reklame

 

STRONG GLUTES PROGRAMMET TIL ELITEPT

Det føles godt å trene i studio. Med musikk i ørene, konsentrasjon om pusten og teknikk. Det å løfte vekter er ufattelig tilfredsstillende.  Jeg har nok alltid likt styrketrening bedre en kondisjon, selv om begge deler er viktig. Selv om å trene på studio er noe helt annet en gruppetimer. Appen til elitePT er enkel og gøy å manøvrere. Jeg har nå trent gjennom alle øktene i strong glutes programmet . Jeg ser endring på kroppen allerede siden jeg startet på SATS. Jeg kjenner meg sterkere. Har følgt alle øvelsene, men moderert om jeg kjenner vondter i kne og rygg. For en uke siden fikk jeg kink i ryggen da jeg skulle løfte en vektstang. Det kom som lyn fra klar himmel. Jeg hadde ingen symptomer på forhånd. Denne uken har derfor vært treningsfri med voltarol krem. Heldigvis har jeg fått time hos kiropraktor Marit Jensen i morgen. 

3 kommentarer til “STRONG GLUTES FRA ELITEPT

 1. tinyurl.com

  Thanks for any other excellent post. The place
  else may anybody get that kind of info in such a perfect
  approach of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the search for such information.

  Svar
 2. tinyurl.com

  Having read this I believed it was rather enlightening.
  I appreciate you finding the time and energy to put this content
  together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading
  and posting comments. But so what, it was still worthwhile!

  Svar
 3. ps4 games

  Thanks , I’ve recently been looking for info approximately
  this topic for ages and yours is the best I’ve came upon till now.

  But, what about the conclusion? Are you certain in regards to the
  supply?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.