Stilling ledig: Distributør i mitt Team

4. juli 2014

Body Wraps / It Works / Jobb

Jeg søker etter nye distributører i mitt team? Er du den jeg leter etter? Liker du sosiale media som FB, blogg og Instagram? Og kunne du tenkt deg din egen nettbutikk? Du kan jobbe deltid eller fulltid som distributør, og gjøre det godt. Jeg vil hjelpe deg i starten med å komme i gang. For å være distributør kreves ingen spesielle forkunskaper, men det er viktig for jobben din at du er litt aktiv på sosiale medier, men dette får du evnt. opplæring i hvis du ønsker.
Du kan starte med så lite som 1000,- for å komme igang. Da får du en startpakke som inneholder hva du trenger til å starte, samt èn pakke med bodywrap som du kan bruke på deg selv eller selge videre.
Vi anbefaler i tillegg at du kjøper inn noen ekstra produkter slik at du får prøvd disse selv så du vet hva du selger og også noen såkalte blitzing kort som du kan dele ut.
Hvordan du velger å jobbe og hvor mye er helt opp til deg. Du kan stå på stand på kjøpesentre, du kan holde hjemmepartyer, du kan holde store arrangementer, stå på messer, eller du kan velge å bare selge over nett.
Når du starter så får du også din egen nettbutikk. Denne åpnes umiddelbart etter registrering, da kan du gå inn å personlig gjøre den.
Den første mnd. driftes siden gratis men etter det så koster den 20$ i mnd., ca 125,-
Det er også viktig å sette opp en autoshipment (automatisk forsendelse) på 2 pakker wrap i mnd. Det er for å være kvalifisert for å være distributør og til å motta bonuser etc. Vi har en bonus gående nå som innebærer at du mottar 10.000$ (60.000kr) fordelt over 24 mnd. hvis du klarer å kvalifisere deg til Diamond nivå innen 3 mndr. Jeg hjelper deg med det!
Vi er et team som ønsker å være sammensveiset og hjelpe hverandre, backe hverandre, samt arrangere sosiale happenings og ha det gøy sammen!
 
Kontakt meg på mail: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Og igjen vil jeg si til dere som lurer: Ja, produktene virker! 

 

Det er likevel viktig å gjøre oppmerksom på at dette er ikke et “slankeprodukt” men en kraftig detox som får fettceller til å skille ut avfallsstoffer som gjør at man minsker i cm ! Hvis du ikke følger opp med en sunn livsstil så vil fettcellene igjen reversere og utvide seg. SÅ man kommer ikke utenom at en sunn livsstil er viktig, uansett hvilket resultat man ønsker.
 
Vil du vite mer om wrapsene og om distributør stilling mail meg gjerne for mer info. Har liggende infoskriv til begge spørsmål.
 


Der gjør jeg det som jeg aldri hadde trodd jeg skulle våge, vise resultatet etter 4 bodywraps på magen min. Bildet til venstre er før wrappingen, og bildet til høyre er i dag! Du ser at magen er spenstigere og at huden er strammere. Ta kontakt på Mail for bestilling- det virker dere!!! nå fortsetter jeg selvsagt med sunt kosthold og mosjon:) Nå gleder jeg meg til å fortsette med wrappingen, gir meg ikke enda. Kontakt meg på mail: 

lisettesbodywraps@outlook.com
Facebook: Lisettes body wraps

2 kommentarer til “Stilling ledig: Distributør i mitt Team

 1. tinyurl.com

  Hey fantastic website! Does running a blog like this require a massive amount work?
  I’ve absolutely no understanding of computer programming however
  I had been hoping to start my own blog in the near future.
  Anyway, should you have any recommendations or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off subject however I simply needed to ask.
  Many thanks!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.