Stavanger familieklinikk

19. juni 2015

Helse / Hverdagsglimt / prosjektsterk / Stavanger familieklinikk / Trening

SONY DSC

SONY DSC

Kiropraktor Gøril Kristiansen.

10509557_10154563725210249_3569851993177581000_n

Akupunktør og sykepleier, Torhild Fiskå Finnesand.

SONY DSC

SONY DSC

 

Som dere vet så fikk jeg påvist 3 prolapser i mai, og jeg har gått til behandling to ganger pr uke siden april. Er det noen jeg må rose, så er det kiropraktor Gøril og akupunktør Torhild som jobber ved Stavanger familieklinikk, de behandler meg og ser helheten rundt menneske. Bor du i Stavanger eller ryfylke, book time i dag!

Gøril er utdannet ved Angelo- European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England 2003.

Hun har lang erfaring innen allmennkiropraktikk, og behandling av gravide og barn fra England og Norge. De siste 5 årene har hun drevet kiropraktorpraksis i samme bygg som jordmødrene i Mamastork og Sigrids Ultra, noe som har gitt verdifull innsikt rundt graviditet og fødsel.  Hun har nå startet med en 3-årig Mastergrad i pediatri på AECC, som er behandling av barn og gravide. Gøril er mamma til 3 gutter født i 2005, 2010 og 2012.

Torhild har en bachelorgrad i Akupunktur fra Akupunkturhøyskolen i Oslo og sykepleieutdannelse fra Høyskolen Stord/Haugesund.

Hun har jobbet mye med kvinnehelse, både under svangerskap, ved infertilitet og andre gynekologiske lidelser. Hennes bacheloroppgave omhandlet PCOS (polycystisk ovariesyndrom) og infertilitet. Under akupunkturstudiene var hun fire uker i Kina i praksis på sykehus. Hun har etter studiene tatt kursing både innen IMS (muskel/skjellet behandling), kosthold og akupunktur til gravide.

Hun har i tillegg jobber flere år som sykepleier både innen somatikk og psykiatri. Torhild er mor til to gutter født i 2003 og 2006.

Torhild har også egen klinikk på Jørpeland i Ryfylke.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.