Spørsmål og svar

25. oktober 2014

Body Wraps / Helse / It Works

Mine personlige resultater:
Dere som følger meg her og på instagram har sikkert forstått at jeg har blitt distributør av It works Norge. Jeg er “crazy about”  denne serien av produkter. Personlig hadde jeg aldri trodd jeg skulle bli forhandler av noe som helst av hjemmeprodukter. Min reise som distributør har bare vært supergøy. Det å treffe ulike mennesker på wrap parties, og engasjere seg i helse/velvære er bare unikt. Som sykepleier er jeg nok i overkant interessert i helse og produkter som virker.
 
Typiske spørsmål jeg får fra venner og kunder:
 
Hva er body wraps? 
Det er et urtebasert klede(body wrap) man setter på problemområde som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Body wrappen den strammer, toner og former hud. Den har en evne til å bryte ned fett i dine fettceller(lipolyse). Altså ikke væsketap.
 
Hvor lenge skal den sitte på?
Body wrappen skal sitte på i 45 min, og de neste 72 timene skjer det ytterlige progressive resultater. Kan sitte max på 8 timer(kan sove med den). Den fikseres med gladpakk eller fab wrap. Viktig å drikke rikelig med vann under detoxen. Minimum 8 glass pr dag. Kroppen skal skille ut avfallstoffer, derfor er det essensielt med vann.
 
Er resultatene varige?
Ja, så lenge man lever sunt og beveger seg. Fettceller kan reverseres(komme tilbake) om man lever usunt etter wrapping. Det er absolutt en fordel å være aktiv og spise variert. 80 % er kosthold. Body wrappen gir deg en kickstart, og man får lyst til å leve sunt under wrappeprosessen. Det er også UTROLIG motiverende å gå inn i cm. 
 
Kan alle bruke body wrappen?
Ja, både damer og menn. Man bør ikke wrappe under menstrasjonen pga hormonubalanse. 
 
Hvor mange body wraps trenger jeg?
Dette er umulig å svare på, da alle kropper reagerer ulikt på detox. Jeg så forskjell etter min 3-4 wrap. Noen merker allerede etter sin 1 wrap. 98 % har god effekt av It works body wrap. Vi sier at 4 body wraps er 1 behandling. De fleste trenger 2 eller flere behandlinger før de er fornøyde. Noen holder på lengre.
 
Er det bare overvektige, og dem med løs hud som bruker body wrap?
Langt i fra! Body wrappen er perfekt for dem som trener, og vil ha mer definert kropp. Ammede kan ikke bruke body wrappen så lenge dem ammer, da morsmelken kan endre smak pga urtene. 
 
Hvordan blir jeg kunde?
Du kan bestille via min nettbutikk, eller at jeg sender deg pr mail et bestillingsskjema. Jeg anbefaler alle å bli lojale kunder. Dvs at du binder deg i 3 mnd, og mottar minimum 1 produkt pr mnd. Da får du over 40% rabatt på ALLE varer. Du kan selv stoppe autosendingen etter dine 3 mnd. Om du vil bestille senere, slipper du bindingstid og har samme kundefordeler LIVET UT! It works etterbetaler også 10% av alle dine kjøp, og du kan handle for dem iform av produkter.
 
Hvordan bli distributør?
Jeg er på utkikk etter flere engasjerte distributører over hele landet. Koster rundt 1000,- for å starte opp som forhandler. Salget går via din egen nettbutikk og på wrap parties. Dette er en supergøy jobb, og en fornøyelse å levere produkter som VIRKER! Ta kontakt om du vil ha en jobb som du styrer helt selv, du kan jobbe lite eller mye. Jeg er også på utkikk etter distributører som vil ha mine produkter i sine spaklinikker, hudpleiesalonger, fotpleie, frisører etc.
 
Nettbutikk for bestilling av body wrap, og andre produkter:
 
www.lisettechristine.myitworks.com.no
 
Mail: 
 
lisettesbodywraps@outlook.com

FB siden min: HER.

5 kommentarer til “Spørsmål og svar

 1. coconut oil when

  Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon everyday.
  It will always be useful to read content from other authors and use something from their web sites.

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  You really make it appear so easy with your presentation but I to find this matter to be really something that I feel I
  would by no means understand. It kind of feels too complicated and very wide for
  me. I’m having a look ahead in your next submit, I will try to get the hold of it!

  Svar
 3. ps4 games

  When someone writes an piece of writing he/she maintains
  the thought of a user in his/her mind that how a user can be aware of it.
  Thus that’s why this piece of writing is great. Thanks!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.