SPADAG HOS BEAUTYNÅ

11. oktober 2019

Interiør

Denne høstferien har jeg vært totalt utladet. I den forbindelse booket jeg flere behandlinger hos BeautyNå som en gave til meg selv. Vippebøy behandlingen som du ser øverst på bildet er en av mine favorittbehandlinger! Jeg liker ikke å bruke særlig med sminke, derfor utgjør vippebøyen det lille ekstra for blikket. Du kan velge om du vil ha mascara eller uten etter benhandlingen, men du må vente 24 t etter før du påfører mascara. Helena er en av de mest avslappede hudterapeut jeg har gått til. Hun gir den en ro, og det trenger jeg nå.

Nå skal jeg nyte en kopp kaffe og et blad, små øyeblikk er viktige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.