Sosialmedia Detox

16. november 2014

Helse / Tanker

Jeg er sterkt tilstede i alle mine relasjoner til mine medmennesker, så sterk i nærværet at jeg må ha mer alenetid en folk flest. Blir lett engasjert og fasinert over mennesker, og deres ulike personligheter. Jeg har nervesystemet mitt ut i fingerspissene, og noen ganger er det litt plagsomt. 
 
Har du noen gang tenkt tanken at du tilbringer for mye tid på sosiale media? Har du dårlig samvittighet ovenfor familien når du sitter med pc eller iphone timesvis(det går fort tid)? Er det en “flukt” fra kjas og mas? Trenger vi ytrepåvirkninger? Et lite friminutt fra hverdagen?  Jeg jobber hver dag som miljøterapaut, og har tusen jern i ilden. Er It works distributør, Jazzercise instruktør, interiørblogger, offshorenke og mamma. Engasjementet mitt er så stort at jeg tilbringer mye tid foran pc og iphone. Jeg blir fort rastløs, og drar ofte fram mobilen i kjedelige/rastløse stunder. Jeg får stadig dårlig samvittighet ovenfor familien, og at jeg ikke er tilstede nok i hverdagen. Har kjent på dette de siste to årene, og i dag gikk lyset opp for meg! Jeg skal “avruse” meg fra sosiale media i 1 uke i første omgang. Du tenker gjerne, en uke hva er det? Ja, du har i utgangspunktet rett i. Men først et delmål, og så skal jeg evaluere uken min. Og kanskje det blir enda klarere hva visjonen min blir. Min mor var kanskje den som fikk meg til å innse at noe måtte gjøres. Hun var forundret over alle som stod i takeaway køen med en mobil i hånden.  “Hvordan har samfunnet blitt”, sa mamma. “Det er ikke rart at mennesker møter veggen og sier dem er stresset når dem er KONSTANT pålogget”, hva noen av min mors uttalelser. Jeg tror at riktig bruk av sosiale media er bra, men for min del går det utover nærværet mitt i hverdagen og jeg er ofte sliten. Jeg blir ytre påvirket, og vil finne tilbake til meg selv. Roen og rastløsheten tror jeg blir den største utfordringen min. Hva finner jeg på istedenfor? Er spent…
 
Jeg vil så dele med dere mine erfaringer her på bloggen om ca en uke. Fra i morgen blir bloggen utlogget, instagram utlogget og facebook utlogget. 
 
 
Lisette

3 kommentarer til “Sosialmedia Detox

 1. coconut oil was

  Wow, amazing weblog structure! How lengthy have you been blogging for?
  you made running a blog glance easy. The full look of your site is
  magnificent, as well as the content material!

  Svar
 2. quest bars cheap

  Today, I went to the beachfront with my children. I found
  a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed.

  There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic
  but I had to tell someone!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.