SOSALMEDIA DETOX FINITO

1. november 2016

Hverdagsglimt / Sosiale media detox

DET HAR NÅ GÅTT 8 DAGER SIDEN

Jeg har reflektert rundt mitt forbruk på sosialemedia den siste uken, og har har konkludert at livet mitt er fredeligere uten. «Livet der ute» er så deilig uten å koble meg på tidstyven. Den siste uken har jeg mått logget meg på facebook flere ganger da jeg fikk mailer av medstudenter osv, men har ikke surfet rundt rundt, noe jeg trodde jeg ville gjøre om jeg logget meg inn. Lysten eller trangen har heller ikke vært der spesielt, kanskje mer vanen. Jeg vet at mitt forbruk er relatert til når jeg kjeder meg, men har istedenfor tatt opp et ukeblad eller studiebøker den siste uken. Opplever fortsatt at ungene er mer harmoniske etter jeg la fram meg mobiltelefonen, og det er så verdt det.

Når det gjelder søvnmønsteret så har det fortsatt variert, men likevel er hodet mitt ikke bombandert med synsinntrykk fra perfekte hjem, fristelser fra motebutikker eller trente kropper før jeg legger mer. Noe som har relatert til et roligere sinn. Jeg vil anbefale alle lesere til å ta et dypdykk i forhold til ditt forbruk på sosialemedia. Livet der ute er så mye mer innholdsrikt en hva naboen hadde til middag… Vi voksne må være gode forbilder for barna våre, slik at samfunnet ikke blir en zoombie med hodet senket i en mobiltelefon.

By Lisette

En kommentar til “SOSALMEDIA DETOX FINITO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.