Sort og hvit jul…

25. november 2011

Interiør / Juletre

Jeg kunne ikke dy meg for noen dager siden da jeg så dette nydelige grantreet på mestergrønn. Da lot inspirasjonen ta meg, innom noen interiør forretninger for julekule innkjøp og kurv. Her er vårt juletre, ble ikke stort tre i år, da julen ikke feires hjemme…

Flott kurv å putte juletreet oppi, liker ikke for mye “dill”, så et enkelt pyntet tre er min smak…

Julepynt fra Day Home og Nordal…

Hvem ønsker seg ikke en fredfull Jul?
 Håper dere likte bildene;)

Klem fra Lisette

26 kommentarer til “Sort og hvit jul…

 1. Sommerjenten

  Ååå slikt tre er så koselig! Hadde et for noen år siden. Og den kurven var supersøt 🙂 Har pyntet treet jeg også. Er ikke hjemme i julen så da må man jo kose seg ekstra mye her hjemme først 🙂

  Ha en flott helg!

  Klem Lene

  Svar
 2. Karlotte

  Så koselig og fint lite juletre – nå fikk jeg jammen litt julestemning!
  Elsker de julene fra Day, men denne frøkenen elsker da også det meste derfra;-)

  Fin fredag og god helg til deg go dine, klem fra Karlotte

  Svar
 3. Har en drøm…

  Herlige de kulene fra DAY ♥
  Liker de VELDIG gdt!!
  Og så søtt juletre;)
  I år tror jeg vi går for et faketre jeg:)
  Finnes jo mange slike nå, jeg går rundt hele julen og er tett i pappen pga juletre og det er så mange dyr på de… iiikkk, hihi;)

  FLOTTE bilder!

  Klem line

  Svar
 4. Myke minutter

  Kjempefint, liker så godt stilen din altså! 🙂 Flott med den kurven og enkel pynt ja. Var på Mester Grønn jeg også i dag, “min faste” butikk, det 🙂 Kjøpte to orkideer på tilbud som skal plantes i et fat. Planter er nesten den fineste julepynten 🙂 Ha en herlig helg! Klem

  Svar
 5. Ella

  Nydelig tre, med nydelige julekuler. Likte veldig godt den sorte og hvite stilen.
  Like greit med et lite tre dersom man ikke skal være så mye hjemme 🙂
  Ha en fin fin kveld, klem fra Ella

  Svar
 6. Frøken Fryd

  Hei på deg lovely Lisette 🙂 Kvar har du handla inn dei julekulene? Eg berre MÅ få lov til å herma, eg elsker dei med kvite og svarte striper! Og stjernene også. No skal eg snart over Boknafjorden med ferje, herregud… kan IKKJE sei at eg gleder meg til 1 time og 35 minutt med bølger for å komma heim til Stavanger :O

  Klem Eli

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.