Sommerfugl i magen…

30. mai 2012

Interiør

Det hadde jeg for i morgen braker nok et bloggtreff hos blide May Helen med bloggen Kronprinsessene. Men så ble det bare styr med barnevakt for knappe 2 timer jeg hadde til rådighet. Så jeg har innsett man kan ikke få være med på alt, selv om jeg aller helst hadde hatt lyst til det. Så i morgen får jeg nyte ettermiddagen og kvelden. For de siste dagene har det vært preget av lite søvn med ungene og besøk til fotograf i ettermiddag. Det var vanskeligere en hva jeg trodde. Lille Amadeus var skeptisk til den mannlige fotografen, så han måtte skaffe en mer feminin part inn etter om og men. Eldste mann på 3,5 år kjedet seg, og skulle ikke bli tatt bilder av. Kom ikke på tale. Men det slapp etter en drøy halvtime. Da ville han være foran linsen hele tiden.
 

Mine nyeste innrammede bilder fra Hagendorn hagen…Love them, dere får se dem hengt opp på veggen snart.

Husk uteroms utfordringen! Hiv deg på;)
 
Tuddeletu…
 
Klem Lisette

 

14 kommentarer til “Sommerfugl i magen…

 1. AC

  Ikke like lett hos fotografen alltid nei, men det blir heldigvis som regel bra til slutt.
  Nydelige bilder, blir spennende å se de på veggen.
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg, den gjorde meg glad:)

  Fin kveld til deg!
  – AC

  Svar
 2. Har en drøm…

  Nei, vi kan ikke få med oss alt:)
  Elsker de bildene… skulle egentlig bestille de jeg og, men så tok pengene litt slutt på en måte… hehe:)
  Det ble de små A4 i stedet, men de er jo fine de og ♥

  Ha en fin fin kveld:)

  Svar
 3. Annfrid

  Det var trist at du ikke kommer, men vi får håpe det ikke blir så lenge til neste gang. Mange fine innlegg på bloggen, elsker fargene og stilen din. Jeg har ligget litt bakpå i det siste dagene strekker ikke til. I tillegg har vi vært mye på farten og skal være det helt fram til sommerferien:-)

  Ønsker deg en fin kveld.

  Klem

  Svar
 4. Sweet Chili .

  Bildene er virkelig vakre:) Heldigvis har jeg ett på veggen hjemme å glede meg over. Barnefotograferingen hørtes ut som litt av en utfordring;) Håper resultatet ble bra til slutt.

  Ha en fin kveld.

  Klem fra Pernille

  Svar
 5. Fru Føreland

  Nydelige sommerfuglbilder! Det er favoritten hos meg i ulike farger og former:D Synd at du ikke får til å dra på treff, men det kommer nok flere muligheter:)

  Ønsker deg en finfin onsdagskveld!

  Svar
 6. ynde

  Been there-done that…! Rimelig svett og utlada etter ein slik fotoseanse, fekk flashback til fotografering av mine når eg las det du skriver. Håpar bildene blir fine då:) sommarfuglane dine er i allefall fine 🙂 klem Kjersti

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.