Som dagene flyr…

28. desember 2012

Ukategorisert

Tenkt at det er snart en uke siden juleaften, som dagene flyr. Det gjelder og nyte og være tilstede…en tankekors i en hektisk hverdag. I morgen skal vi ha vår første romjulsmiddag for familien. Det blir koselig, men jeg er veldig stressa når jeg har gjester, fyker hit og dit, og sitter aldri ned. Tror det kommer med erfaring, eller rett og slett er det personligheten som råder? 

Anemoner er bare så vakre…

 
Jeg nyter endelig og ha mannen hjemme, det er så betryggende og såklart avlastende. Nå skal det ryddes, handle litt blomster og  bake kake til gjestene kommer i morgen. Silje Nergaard synger i bakgrunnen her, jeg blir så rolig og slappet når jeg hører henne synge.

 L O V E

Lisette

13 kommentarer til “Som dagene flyr…

 1. Elisabeth

  Så koselig med familien på middag, det fikser du nok
  fint : ) Jeg kjenner at så lenge jeg har fått forberedt det
  som kan på forhånd så jeg kan få tid til å snakke med
  gjestene når de kommer i stedet for å stresse rundt på kjøkkenet
  er mye gjort : ) Lettere å slappe av da.

  ..og jo, jeg nyter å ha disse ´travle´dagene : )
  Kvalitetstid <3

  Kos deg i morgen,
  god klem E

  Svar
  1. Kaspara

   Heisan Lisette
   Nå er du kanskje litt stresset med familieselskap-klargjøring, men det går så bra!!!! Ingen forventer vel at alt må være hundre prosent perfekt, nyt selskapet og senk skuldrene er mitt tips. En tilstedeværende , avslappet vertinne er det aller beste.
   Lykke til med familieselskapet! klemmer fra Kaspara

   Svar
 2. Monica

  Hei på deg Lisette.
  Ønsker deg masse lykke til med forberedelser og selskap! Jeg har det nok litt på samme måte, stresser litt ved sånne anledninger. Er blitt litt bedre med årene.., om det kan være til noen trøst, men en avslappet vertinne blir jeg nok dessverre aldri ;))
  Håper dere får en koselig stund rundt bordet og at du klarer å senke skuldrene noen hakk.
  Smil og klem fra Monica

  Svar
 3. Blåbærtua

  Hei skjønneste deg:)
  Kjenner meg igjen slik du beskriver,kanskje derfor eg ikkje så ofte har middagsgjester og slikt,stresser alltid rundt for at alt skal være bra:)
  Kan tenke meg du fikser det kjempebra og så godt å ha fått mannen heim og!
  Håper du får forsatt fine romjulsdager!

  Klem fra Lillian

  Svar
 4. Bodil

  Hei hei.
  Skjønner hva du mener. Sånn er det å være vertskap, får liksom ikke snakka med alle og flyr hit og dit.
  Men jo mer jeg har gjort klar på forhånd jo bedre. Dessuten er d jo best å være 2, og ikke minst mor/svigermor som hjelper.
  Kos dere masse!!
  Klem Bodil

  Svar
 5. Har en drøm…

  Ååå, så fin vase, og herlige Anemoner:)
  Elsker fargene!!
  Jeg vil og ha julen uuuuut, hehe:)
  Er ikke mange dager igjen før det ryker nå altså.

  Så koselig med gjester, men jeg kjenner igjen dette med og stresse rundt ja, slik er jeg og:))

  Kos dere videre med romjulsdagene:)

  Svar
 6. MissMette

  Hei og fortsatt god jul, Lisette 🙂
  Herlige og skjønne bilder både her
  og i innleggene under… Og denne
  vasen var bare knallstilig! LOVE 🙂
  Lykke til med selskapet, og kos deg
  masse med familie og gjester ღ Ha
  en fortsatt fin romjul og et nytt
  år som snart kommer 🙂 Klem fra
  Mette

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.