Snøfnugg og livet…

28. november 2012

Ukategorisert

Ikke mange dagene så kommer julen inn på tunet der vi bor…i kveld skal jeg røske fram pynten slik den er klar til dekorering. I år blir det jordfarger kombinert med dyp lilla og masse lys. For meg skal ikke julen være stress, derfor begynner jeg tidlig med forberedelser hjemme. For noen uker siden fikk jeg tips hvor jeg fant sedertre. Nå har det stått ute noen uker, og blir tatt inn til helgen, og er spent på om det vil trives. Da jeg var innom Bohemia for og kjøpe potte til sedertre(som var for liten) fant jeg disse snøfnuggene…fine, ikke sant?

S I M P L I S I T Y

I kveld har de meldt snøbyger i Stavanger, og snøen har nok meldt din ankomst flere plasser i landet. Her hjemme har det vært travelt de siste ukene, med små prosjekter i hjemmet, en mormor som brakk lårhalsen i går, 2 nattevakter og mann offshore- igjen. Jeg vil si jeg er takknemlig for livet, og ettersom det som skjedde med mormor på 81 år var jeg ufattelig redd for henne. Hun hadde klart operasjonen bra, og legene sa hun var en spreking. Mormoren min er jeg virkelig glad i, vi har hatt mange fine reiser sammen, vi reiste blant annet på sydenturer 3 år på rad, jeg som reisefølge. Og du kan tro det er minner jeg tar godt med meg. 


Lisette10 kommentarer til “Snøfnugg og livet…

 1. Frøken Fryd

  Stakkars mormor, jammen godt at operasjonen gjekk bra. Det er ikkje berre berre med omfattande operasjonar når ein er blitt godt voksen. God betring til mormor!

  Grådig fine snøfnugg! Dei minner meg om mamma, for ho har nokre heklabrikker som ser ut som snøfnugg og som ho pyntar med kvar jul. Alt ein skulle hatt ja…

  Klem Eli

  Svar
 2. Rene Linjer

  Nydelige snøfnugg! Kjøpte noen lignende her om dagen, men de skal festes på vinduet.
  Så fint det gikk bra med mormoren din. Selv har jeg Bestemor på 93 og Bestefar på 92 borti veien her, veldig koselig.

  Svar
 3. plenty of fish dating site

  Nice post. I used to be checking constantly this weblog and I’m inspired!
  Very useful information specially the remaining phase 🙂 I handle such
  info a lot. I used to be looking for this particular
  info for a long time. Thanks and good luck.

  Svar
 4. ps4 games

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something
  which I think I would never understand. It seems too complex
  and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

  Svar
 5. ps4 games

  Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished
  to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts.
  In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Svar
 6. ps4 games

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to
  be actually something which I think I would never understand.
  It seems too complex and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I will try to get
  the hang of it!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.