SMOOTHIE TIL FROKOST!

13. juni 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger / Mat og kos

SONY DSC

GOD MORGEN MED CHIA SMOOTHIE MED KOKOSMELK

Dagen i dag startet uten en kopp kaffe, men med en stor frokost smoothie og grønn te. Jeg må si at jeg har gruet meg litt til denne dagen, men jeg skal klare det. Som dere sikkert husker skal jeg teste om jeg reagerer på ulike matvarer, og skal da holde meg borte fra gluten, egg og melk de neste 14 dager. Disse matvarene spiser jeg daglig ellers, og merker ikke ubehag. Men så har det seg slik at kroppen ikke alltid gir beskjed med symptomer, men den jobber seg ihjel for å “overleve”. Heldigvis blir jeg godt følgt opp på Lundborgklinikken, så jeg er i trygge hender. Det er vanskelig å bryte om vaner, men ut i fra et helseperspektiv er det nødvendig! Smootien inneholder jordbær(burde være økologiske), kokosmelk, chiafrø, solsikkefrø, banan og litt gojibær på toppen.  Jeg bruker litt vann for å få smoothien litt mer flytende. Den smakte fortreffelig.

By Lisette

4 kommentarer til “SMOOTHIE TIL FROKOST!

 1. Christina Mari

  Den så veldig deilig ut! Lykke til,du klarer det nok.
  Tror vi alle har gått av og bryte ut av vaner noen ganger..
  Vanskelig,men dog.
  Ha en fin mandag.
  Klem Christina

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.