SMINKETIPS OG VINN EN GRATIS KONSULTASJON

4. november 2016

Egenpleie / Giveaway / hudpleie / Koch Parfymerier / Sminketips

Jeg bruker minimalt med sminke på huden til hverdags,  kun litt rouge i kinnene og i T-sonen. Likevel ønsket jeg en foundation og en concealer for å gi litt mer glød, samt dekke noen sårbare partier. For meg var det viktig at foundation er kun lett dekkende.

Jeg sover litt pluss minus om natten og ville ha noe som dekket de mørke ringene under øynene i tillegg, da endte jeg opp med Laura Mercier sin concealer. Den fungerer også utmerket til å fremheve høye punkter i ansiktet. Nå har du muligheten til å vinne en konsultasjon for å finne DIN perfekte foundation fra Laura Mercier om du bor i Rogaland. Les videre hvordan du kan vinne enkelt ved å gjøre en ting.

Navnet Laura Mercier står for makeup, pleie og dufter. Filosofien til den berømte makeup artisten er: Enhver kvinne er unikt vakker. Med sine produkter gir Laura Mercier hver kvinne muligheten til å understreke sin individuelle skjønnhet. Love that!  Jeg fikk god hjelp av Kjetil Auestad på Koch Parfymerier på Kvadrat. Han anbefalte meg en tint som gir en super glød og fukt til ansiktet. En tint foundation er ikke heldekkende brunkrem, men dekker likevell ujevnheter, tilførsel av fukt og glød. Laura Mercier er merket som kan makeup gjennom mange år med oppdrag for de beste magasinene og de største innen makeup bransjen. Jeg liker godt at foundationen hadde solfaktor 20 i seg, viktig å beskytte huden året rundt.

 

ØNSKER DU Å VINNE EN KONSULTASJON HOS KOCH PARFYMERI

Du kan enkelt vinne en konsultasjon og Laura Mercier foundation ved å like instagram profilen til Koch Parfymerier, trykk HER for å like. Husk å kommentere på bloggen min når det er gjort som en bekreftelse på at det er gjort. En heldig vinner trekkes den 18.november.

God helg kjære leser

By Lisette

18 kommentarer til “SMINKETIPS OG VINN EN GRATIS KONSULTASJON

  1. Tilbaketråkk: 4 TING SOM GJØR MEG UTOLMODIG | By Lisette

  2. Tilbaketråkk: 4 TING SOM GJØR MEG UTÅLMODIG | By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.