SLUTT Å BEKYMRE DEG

20. september 2016

Tanker

HVORDAN STOPPE BEKYMRINGER

Når du blir eldre er det ikke uvanlig å begynne å reflektere rundt egen oppvekst, og spesielt når du får egne barn, kan små feil foreldre gjorde da du vokste opp begynne å gnage. Jeg har et spesielt og nært forhold til min mor. Noen dager tenker jeg hvordan livet vil bli uten henne, det blir plutselig litt vanskelig å puste. Jeg tenker på hvordan livet skal gå videre uten foreldre. Dette er naturlige tanker, og døden har aldri vært et tabu hos meg. Jeg er til og med litt nysgjerrig rundt døden. Misforstå meg rett. Vissheten om at livet tar slutt har ALLTID vært vanskelig å forholde seg til, og kommer fortsatt til å være sårt og trist. Intervjuer som er gjort hos gamle og døende er at de skulle ønske at de hadde bekymret seg mindre i livet. Vel, du kan trene hjernen din til å forbli rolig og se på livet i et langt mer positivt perspektiv. Men det kreves bevisstgjøring av følelser og strategier. Jeg tråkker i salaten ofte, men når jeg snur tankene så er mine bekymringer så små i forhold til mange andre.

Min mor er en god støttespiller, samt min beste kritiker. Hun har levd et lengre liv, og har mer livserfaring. Erfaringer som er dyrbare, men likevel vanskelig å erkjenne til tider er riktige. Men det ender som regel alltid med at jeg sier «du hadde rett, mamma»…I livet skal man erfare selv, det er dager man snubler og så reiser man seg igjen.

Jeg elsker kloke og voksne damer! Det gir meg masse energi, og jeg elsker å høres deres historier og fornuftige råd. Har alltid hatt en grunnleggende holdning til voksne mennesker er verdt å lytte på. Husker godt som liten at jeg elsket «voksenprat», det å lytte til samtaler min mor førte med venninner. Jeg hadde en livlig fantasi….

By Lisette

3 kommentarer til “SLUTT Å BEKYMRE DEG

 1. coconut oil was

  Hey would you mind letting me know which web host you’re utilizing?

  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog
  loads a lot quicker then most. Can you recommend a good internet
  hosting provider at a honest price? Kudos, I appreciate it!

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  hello there and thank you for your information – I have certainly picked up something new from right here.
  I did however expertise some technical points using this website, as I experienced to
  reload the website lots of times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web hosting is OK? Not
  that I’m complaining, but slow loading instances times
  will sometimes affect your placement in google and
  can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Well I’m adding this RSS to my email and could look out for
  a lot more of your respective intriguing content.
  Ensure that you update this again soon.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.