SLIK STYLER JEG VÅRT SOVEROM PÅ 3 ULIKE MÅTER

5. desember 2016

Interiør / Soverom

HOTELLFØLELSEN SKAPER JEG SELV Ingenting slår følelsen av å legge seg nydusjet i sengtøy som er rent og nystrøket! Det gir en følelse av luksus og det ser mye penere ut med slett sengtøy. Vi har lite nips inne på soverommet da jeg liker et svalt og ryddig uttrykk. Jeg bytter ut med bilder innimellom og en blomsterkvast i en vase.

En favoritt styling på soverommet vårt er bildene nedenfor. Jeg har fått utrolig mange hendvendelser etter jeg la ut disse bildene første gang.  Alle lurte på hvor sengtøyet var i fra. Et sengtøy som skaper blikkfang og oser av maksimalisme.

En tredje styling er i delikate blå og gråtoner. Nytt bilde på veggen og en ny kvast med blomst, skal ikke så mye til for å endre litt.

By Lisette

4 kommentarer til “SLIK STYLER JEG VÅRT SOVEROM PÅ 3 ULIKE MÅTER

  1. quest bars cheap

    I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I do not know who you are but certainly you are
    going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.