SLIK STYLER JEG MED BLOMSTER!

21. april 2016

Blomster og planter

 

 

 

 

“ET HVERT HJEM BLIR MINDRE ROTET MED BLOMSTER”

Jeg må ha blomster, det er noe av det fineste jeg vet! Uansett hvor dårlig råd jeg har hatt har jeg alltid prioritert å pynte med en liten kvast. Blomster gjør meg glad, og får rot til å virke mindre. Tror det har med at det vakre overskygger hverdagsrotet. Kjenner du deg igjen? Når jeg styler med blomster følger jeg en sjanger, det vil si at jeg bruker like fargekombinasjoner i ulike hjørner i hjemmet vårt. Det kan være en grønn kvast i en vase, og ulike rosatoner i en annen- det går helt fint! 

Tips for å holde på blomstene?

Rene vaser, jeg vasker og bytter vann to ganger i uken.

Bruk lite vann i bunnen, da stilker som ranunkler blir fort råtne av for mye vann.

Kutt dem ned når dem begynner å visne, da våkner dem til igjen.

Hold dem kjølig, og ikke i direkte sollys.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.