SLIK HAR DET GÅTT OG ROASTBIFF SALAT

29. juni 2016

Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger / Mat og kos

 

 

 

SLIK HAR DET GÅTT SIDEN MANDAG

På mandag introduserte jeg egg for første gang på 14 dager, og slik jeg ser det så reagerte jeg ikke på egg. Tirsdag var dagen for å teste melk, reaksjonen var svie i mage og 6 måneders graviditet. Med andre ord ingen god opplevelse, mye kan tyde på at melk er noe jeg reagerer på. Lundborgklinikken og Malin følger meg opp her, og da må jeg tilbake på samme kostplan i 5 nye dager før jeg introduserer gluten som er siste allergen jeg skal teste meg for. Når det gjelder melkeintoleranse så finnes det fine erstatninger for melk, men om jeg reagerer på gluten hadde det vært verre for meg. Jeg elsker bakst og glutenprodukter!

Roastbiff salaten smaker nydelig som en lett lunsj. Vi har brukt salatblader, avocado, rødløk og roastbiff. Prikken over i er dressingen som består av: soyasaus, chilli, hvitløk og korriander.

By Lisette

En kommentar til “SLIK HAR DET GÅTT OG ROASTBIFF SALAT

  1. Mona

    Den salaten så god ut. Regner med at du bruker glutenfri soyasaus?
    Ja, det er nemlig hvete i vanlig soyasaus……..
    Lykke til videre, på tirsdag er det min tur 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.