SLIK HAR DET GÅTT DE SISTE 4 UKER

26. oktober 2016

Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger

På søndag var jeg hos Lundborgklinikken for en ny helsetest og samtale. Jeg har den siste månednen spist etter en kostplan basert på lavkarbo. Har ikke følgt den 100% strikt, men tilstrebet å gjøre så godt jeg kan. Det har jeg fått til. Malin så umiddelbare forskjeller på ansikt og kroppen min. Det er alltid motiverende! Jeg føler meg super når jeg spiser mat som er lavkarbo.

Den siste måneden har jeg ikke gått på vekten hjemme, ikke at jeg gjør det ellers heller. Vekten for meg er demotiverende og et «unøykatig måleinstrument». Men hos Malin har jeg gått på vekten, og den viste…

VEKTEN VISTE -2KG PÅ 4 UKER

Er fornøyd med bonus kilo når hensikten er å spise sunt og øke energinivå mitt. Helsetesten viser tydelig på målinger at kroppen trives med et lavkarbo kosthold. Celleaktiviteten var når under normalverdier og mage/tarm systemetet hadde ikke betennelsesprosesser som før. Malin anbefalte meg å styre unna ris, pasta og brød da jeg reagerer på raske karbohydrater. Malin som er sjef hos Lundborgklinikken er svært kunnskapsrik på en rekke områder innen mat og helse, og som hun sier “ha en skrotdag i uken, Lisette” der du tillater deg litt pommes frites, men ikke hver dag. Dette er noe jeg kan leve med.

Ønsker du å ta en helsetest hos Lundborgklinikken eller få kostråd? Bestill tid HER.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.