SLIK FORLENGER JEG BRUNFARGEN

21. september 2018

Egenpleie / hudpleie

 

SLIK FORLENGER JEG BRUNFARGEN GJENNOM HELE HØSTEN

Jeg har testet ut Rudolph Care sin selvbruner, kropps og ansiktsskrubb. Har egentlig aldri vært fan av lukten etterpå, men denne har ingen ekkel duft dagene etter. Jeg har opparbeidet meg en dus brunfarge som ikke er gul. Det jeg elsker med a «hint of summer» er at du blander selvbruneren inn med din daglige ansiktskrem. Et par dråper er nok til ansiktet, men kan brukes på hele kroppen også. Krever da 4-6 dråper. Som dere vet så er jeg dedikert til Elixir Cosmeceuticals serien, men skal jeg kombinere den med andre produkter så velger jeg Rudolph Care sin svanemerket serie. No doubt.

 

 

Jeg skrubber ansiktet og kroppen min først med Facial scrub mask og body scrub for å fjerne døde hudceller og en komplett finish på resultatet med selvbruneren. Begge skrubbene renser skånsomt med små korn fra strendene i Brasil. Produktene er en gave.  Golden Kiss body oil er mine nye favoritt for å highlighte skinnbein, i øyekroken eller på kragebeinet. Den dufter mildt og rent. Jeg liker også hvor glatt huden blir etterpå av oljen. Kropps oljen kan brukes på hele kroppen, men jeg liker å bruke den kun til highlighter. 

Ønsker dere en riktig god helg!

4 kommentarer til “SLIK FORLENGER JEG BRUNFARGEN

 1. was coconut oil

  I do believe all of the concepts you have presented to
  your post. They are really convincing and can definitely work.
  Still, the posts are too quick for beginners.
  Could you please extend them a bit from subsequent time?
  Thank you for the post.

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this
  website yourself or did you hire someone to do it
  for you? Plz respond as I’m looking to design my own blog and would like
  to know where u got this from. kudos

  Svar
 3. ps4 games

  Hi there! I could have sworn I’ve been to this website
  before but after reading through some of the post I realized it’s new to me.
  Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.