SLIK ER MINE MORGEN RUTINER!

31. juli 2016

Hverdagsglimt

De beste  morgen timene er før klokken 10.00. Da er «verden stille» Kjenner du deg igjen?

Mine morgenrutiner er enkle, men viktige for meg. I skrivende stund er klokken 09.15, og jeg ser allerede mor og barn på lekeplassen. Gosh…den tiden er forbi.

MY MORNING ROUTINES ARE SIMPLE

Nå i ferien blir rutinene litt annerledes da en gjerne er oppe lengre på kveldene, men jeg foretrekker å stå opp en gang mellom kl.08.00-09.00. Det første jeg gjør er å hoppe inn i noen komfortable klær, å ønske «god morgen» til familien min. Jeg kan ikke fordra sure miner, og det kan fort ødelegge en hel dag. Jeg er ikke særig snakkesalig før jeg har konsumert en kopp kaffe i stille ro. Ungene er stortsett rolige, men det hender rett som det er at de krangler og har høye stemmer. Ingen regel uten unntak. Høye stemmer tåler jeg dårlig. Jeg er lyssky, og liker ikke for sterkt lys om morningen. Det er heldigvis ikke et problem om sommeren, men på høsten når spottene er på, æsj… Liker generelt dempet belysning. Deretter tar jeg meg en rask dusj, og lager frokost. Noen ganger omvendt. Foretrekker nok også å trene fra morningen, da er det gjort for dagen. Liker den stille følelsen ute i naturen.

Noe vi har manglet denne sommeren, er nettopp sommer! Da foretrekker jeg å drikke kaffekoppen på terrassen og kjenne solen stikke på kinnet. Gjerne med rolig radio P1 i bakgrunnen. Det er min favorittkanal. Liker innholdet og musikken som er avslappet. Hadde du spurt meg for 10 år siden, hadde jeg svart P3 eller Energy.

Så hva er dine morgenrutiner?

By Lisette

4 kommentarer til “SLIK ER MINE MORGEN RUTINER!

 1. Maria

  Jeg er også glad i morgenen. Som fulltidsstudent er jeg jo hjemme hver dag, og det er litt deilig å kunne ta litt tid om morgenen med lillegutt, og slippe å stresse til barnehagen og stå og trippe utenfor kl 07:30 når de åpner for dagen for å rekke til jobb innen kl 08:00

  Jeg er litt rar… kl 06:45 kan være for tidlig å stå opp, men får jeg sove til kl 07:00 er jeg heeelt våken, og klar til å hoppe ut av senga. Haha. Også i helgene. For ti år siden var jeg superhappy om jeg kunne dra meg til kl 10:00 eller til og med kl 11:00 på morgenen. Rart hvordan vi forandrer oss.

  Svar
  1. lisette Innleggsforfatter

   Hei Maria, må være litt psykisk med disse tidspunktene. Det husker jeg med ungene. 06.15 var natt, men når klokken ble 06.30 var det greit liksom:) Ha en fin dag! 1.august og greier.

   Svar
 2. Mona

  Jeg liker best søndags morgenene, da er jeg alltid først oppe, gjerne et par timer før kjæresten ?
  Sitter da og koser meg med en kopp kaffe og strikketøy.
  I disse dager er vi barnevakt for to av mine firebeinte ‘barnebarn’. Og i dag var vi ute før ni (da skein sola) og gikk en god tur i Ølbergskogen, solå varmet og fuglene kvitret. Fikk nesten 3 kvarter med sol, og var så vidt kommet inn døra før regnet kom igjen. Nå koser jeg meg med at krus med økologisk kaffe ? Og strikke tøyet.
  Ønsker deg en god søndag ?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.