SLIK BLIR MIN MORSDAG

12. februar 2017

Egenpleie / Hverdagsglimt / Selfie Fashionstore

GRATULERER MED MORSDAGEN OG TIL ALLE MAMMAER OG BONUSMAMMAER I morges våknet jeg til egg og bacon på sengen. Ikke nok med det så fikk jeg gavekort fra Koch parfymerirer av min mann og barn. Ønsket meg en massasje og det fikk jeg. Ungene hadde også laget morsdagskort og hjerte i barnehagen og på skolen. Personlig så elsker jeg denne dagen! Det er en dag mammaer er i fokus. Jeg tenker ekstra på alt min egen mamma har gjort for meg i barndommen og som voksen idag. 

I skrivende stund nyter jeg en kaffe og et par lakriskuler fra Selfie, disse smaker himmelsk til kaffen. Skal jeg nyte noe godt, så elsker jeg disse lakriskulene. Mine mor og svigermor får også en eske av disse idag. Som du ser på bildet kunne jeg ikke vente til etter fotograferingen. Nammi nam.

I ettermiddag skal vi til min mamma på middag, det gleder jeg meg til. Da får jeg gitt henne en varm klem og si at jeg elsker henne!

Nyt mammadagen og litt ekstra oppvartning, det fortjener du andre dager i året også by the way…

By Lisette

2 kommentarer til “SLIK BLIR MIN MORSDAG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.