Skjerf og diller

15. oktober 2013

Ukategorisert

Jeg har alltid vært glad i gode lukter, det vil si at jeg snuste på mine tanters parefyme og i mammas kremer da jeg var liten. Det var noe damete med det, og jeg var i grunnen ganske veslevoksen som lita. Jeg husker jeg satt i trappa da mamma hadde forening, og skulle ønske jeg fikk være med. Noen ganger fikk jeg være oppe litt ekstra også, det var stas husker jeg. Ting har fortsatt ikke forandret seg, jeg liker gode dufter framdeles, og her viser jeg en av to såper jeg fant hos Mathildes Verden. Skjerf er en dille som har kommet i voksen alder. Skjerfet nedenfor er kjøpt hos samme butikk, og er i den deilig kvalitet. Såpen jeg viser er fra Savon De Marseille og er limited edition, synes forpakningen var så kul at den fikk være med på bildet. Kjøpte med en L:A Bruket også, som er en favoritt. 


Lisette
/skjerf er fra Nü/ genser fra Line of Oslo/ såper/ alt kjøpt hos Mathildes Verden.

4 kommentarer til “Skjerf og diller

 1. Elisabeth

  Så fine ting! Klærne under her og : )

  SÅ finnt du fikk en natt på Terminus, fredag til lørdag eller?
  Må begynne å planlegge kofferten her jeg óg ; )

  Vi ses snart, KLEM

  Svar
 2. Har en drøm…

  Slik er det her og, skjerf og dufter er min store dille:))
  Men jeg er veldig varsom på lukter, får fort hodepine… har funnet ut at de beste er duftlysenme fra TineK, de er mine absolutte favoritter!

  Elsker skjerfet, det var knallfint:) Er det brunt og grått? Eller brunt og blått?

  Ha en fin fin dag ♥

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.