Siste dag med uteroms utfordringen!

1. juni 2012

Uterom / Utfordring

35 bidrag har kommet inn så langt, kjempe mye fint så det blir en vanskelig avgjørelse, men går ut i fra hva jeg har skrevet tidligere hvordan jeg trekker ut en HELDIG vinner. Du har fortsatt sjans til og hive deg på. Hadde vært gøy om vi nådde 40 bidrag…
 
Lykke til, skal se på vinneren i natt. Så morgen tidlig blir vinneren publisert her på bloggen. Du kan vinne et Missoni håndkle i freshe sommer farger og te fra London tea Company. Meld deg på HER.
 
 

5 kommentarer til “Siste dag med uteroms utfordringen!

 1. Sweet Chili

  Det har vært gøy å se på alle de flotte bidragene som har kommet inn. Blir nok vanskelig å velge;) Selv rakk jeg ikke bli med denne gangen, men ved neste anledning så;) Ha en herlig fredag! Klem fra Pernille

  Svar
 2. Lang Rekke

  Så fint bilde over her! Jeg føler ikke verandaen vår er helt spennende nok til en utfordring, og nede ved den lille hagen vår er ikke ting ferdigstilt enda, så jeg får heller være med en annen gang 🙂

  Riktig god helg til deg og dine! Klem

  Svar
 3. En støvel og en sko

  Hei Lisette!
  Jeg så at du hadde denne utfordringen, men tenkte at uteplassen vår er ikke noe fryd for øyet akkurat nå. Vi holder på å male huset, og pga at vi har skiftet terassedør mangler det lister, og vi har ikke fått beiset etter at vi måtte ta opp noen av terassebordene. Men pytt sann! Jeg blir med, jeg. Sånn helt uformelt 😉
  Ønsker dere en fin helg – vi skal til Voss og heie på papsen som skal sykle veldig langt…
  Klemmer 🙂

  PS – Nydelige bilder i innlegget under her. Fine dere er 😉

  Svar
 4. Marianne Dragon Waagan

  Heisann:)
  Flott utfordring, men jeg avstår fra å hive meg med denne gang.
  Uteplassen min er en bitteliten koselig terrasse, men ennå har jeg ikke fått stæsjet den ferdig for sommeren:)

  Ha en finfin helg:)
  Klem Marianne

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.