SI «TAKK» FOR Å UNNGÅ DEPRESJON

28. juli 2017

Egenpleie / ElitePT

 

SI TAKK FOR Å UNNGÅ DEPRESJON

Et lite «takk» kan gjøre at du slipper å føle deg nedtrykt eller får en depresjon, viser en studie. Det skyldes blant annet at takknemlighet for små ting i hverdagen hjelper dem som har vanskelig for å vise følelser, med å åpne seg meg i følge Iform.no. Jeg har bevisst gått inn for å vise takknemlighet hver dag framover, startet idag. Muligens det hjelper meg å bevisstgjøre de små gledene i hverdagen. I look forward allerede. Er i utgangspunktet veldig positiv som person, men dager jeg er sliten så påvirker tankemønsteret meg negativt.

Nå som jeg er godt i gang med trening og kostplan fra ElitePT så er mentaltrening 100% viktig for meg akkurat nå. Å affirmere ting jeg er takknemlig for, fordi det er mange ting altså. 

Forskere anslår at mennesker tenker et sted mellom 12.000 og 50.000 tanker hver eneste dag. Selv om tallet er høyt, er likevel det mest oppsiktsvekkende funnet forskerne gjorde dette: De fleste tankene er negative! Heldigvis kan sinnet på samme måte som kroppen trenes opp og bli sterkere. Om man studerer de fleste gullmedaljevinnere fra OL og VM gjennom tidene, vil man oppdage at de har det fellestrekket å alle ha en sterk psyke og stor indre drivkraft. Som den store mesteren Muhammed Ali sa det: “Det er vanskelig å være ydmyk når man er så stor som jeg!”.

Er du god til å gi din daglige takk?

 

 

 

En kommentar til “SI «TAKK» FOR Å UNNGÅ DEPRESJON

 1. on coconut oil

  Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great
  author. I will be sure to bookmark your blog and will often come
  back in the future. I want to encourage continue your great work, have a
  nice weekend!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.