SI NOE DU ER SÅ STILLE

26. juni 2018

Egenpleie / Filosofi

STILLHETEN

Jeg har flere ønsker for livet mitt, et av dem er å reise til et Yoga retreat med fokus på stillhet og Yoga. Stillhet gir klarhet. Klarhet gir indre ro. Noen mennesker blir urolige av å være alene, spesielt om de ikke har mulighet å prate med noen på flere timer eller dager. De blir rastløse og besøker gjerne venner eller familie. Jeg er motsatt. Mitt yrke handler nettopp om å undervise og kommunisere. Når ferien kommer har jeg behov for å lande. Å være stille. I min jobb får jeg dekket mine sosiale behov og trenger tid til å sortere og finne ro.  Å respektere dette for de rundt meg er vanskelig å forstå. «Du har jo ferie nå» sier flere. For mennesker med et fintfølende nervesystem er ferietid utfordrende. Timeplan og hverdagen kan oppleves forutsigbart og trygt. Det er jo flest av hverdager. Men når du endelig slår bryteren på «sommermodus» føles dagene litt masete og uorganiserte. Hvordan angripe det? Jeg er blitt flinkere å si at jeg trenger ro og nei. Det kan føles avvisende for dem rundt meg. Men er et absolutt onde for at jeg skal fungere. Det er når du er stille du vikrelig kan høre.

3 kommentarer til “SI NOE DU ER SÅ STILLE

 1. tinyurl.com

  Great items from you, man. I have be mindful your stuff previous to and you are just extremely excellent.

  I really like what you’ve acquired right here, really like what you’re saying and the best way wherein you assert it.
  You make it enjoyable and you still take care of to keep
  it wise. I can’t wait to learn much more from you. This is really a
  tremendous website.

  Svar
 2. ps4 games

  I believe this is among the such a lot significant information for
  me. And i’m satisfied studying your article. But wanna remark on few normal issues, The web site taste
  is ideal, the articles is truly excellent : D. Good job, cheers

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.