SHOULD I STAY OR SHOULD I GO

19. august 2018

Fotografering / Hverdagsglimt

 

Jeg har tenkt endel om bloggens retning framover. Fra å være en ren interiørblogg i 2011 til hvor bloggen er i dag der jeg deler alt i fra hudpleie, refleksjoner, tanker til klær. Bloggen har vært et pusterom der jeg får tatt bilder av ting jeg liker og interesser, likevel har jeg tenkt og ikke kommet fram til et endelig svar om bloggens eksistens framover. Jeg har ulike hensyn i jobben som vil være naturlig at jeg må tenke over, samtidig som jeg kan velge hvilke retning bloggen skal ta. Balansen om å være for personlig til kjedelig er ørliten, likevel håper jeg at bildene mine kan være fine å hvile øyene på og alltid at teksten er den som dominerer helhetsinntrykket av bloggen. Hadde vært artig å høre hva du synes? Tiden vil vise om bloggen består.

Ha en fin søndags kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.