Shades of Grey…

1. november 2012

Interiør / Stue / Tine K

Alle putevarene som jeg skal bruke nå i adventstiden er til tørk og skal strykes…kommer jo endel matflekker etter ungene som boltrer seg på dem, og jeg liker og ha det rent hos meg. Men med unger i hus så er det endel av sjarmen også… at ungene får utfolde seg, og leve selv om jeg liker og ha den pent rundt meg.

På bildet kan du skimte alle putene uten trekk, deilig…

Nok en myrt og Tine K lampefot i hus…


Lampefoten er kjøpt hos Designstjerner, ville ha litt grånyanser nå. Vi skal snart i gang med og male kalkmaling på den ene veggen i stuen. Det gledes, og tror det vil bli en kul effekt i stuen. Hva tror du? Lampefoten kan kjøpes HER.

Lisette

2 kommentarer til “Shades of Grey…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.