SELFIE og nytt hår

13. juli 2015

Inspirasjon / Interiør / Klær og mote / Selfie

I dag har jeg vært hos frisøren i flere timer, jeg har bleket håret med olaplex. Håret er er blitt mer brunt i fargen( synes selv det er litt rødlig), men går nok ikke mange månedene før jeg er mørk igjen. Trives best mørk, men forandring fryder- ikke sant?!

Jeg har lenge sett etter en trenchcoat…det er en klassiker som alle må ha i klesskapet sitt. Jeg oppdaget at butikken SELFIE hadde fått inn en nydelig jakke fra Filippa K. Nemlig Ina coat i fargen walnut. Jakken hadde akkurat det snittet jeg hadde sett etter, og er en jakke jeg vil sette stor pris på. Selfie sender fraktfritt om du ønsker en tilsendt. Trykk HER for å komme i kontakt med SELFIE. Den hvite Filippa K skjorten er fra SELFIE den også. Min favorittbutikk i Stavanger. Super service!

By Lisette

 

4 kommentarer til “SELFIE og nytt hår

  1. tinyurl.com

    Aw, this was a really nice post. Finding the time and actual effort to create
    a top notch article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and never manage to get
    anything done.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.