SE MIN KJOLE!

23. april 2016

Interiør

 

BLACK WHITE VERUS COLORS

 

MY FAVORITE DRESS AT THIS MOMENT

5 grader viser gradestokken i Stavanger i dag, altså ingen temperatur for kjolebruk enda. Kjolen jeg viser er fra Second female,  jeg oppdaget den via instagram profilen SELFIE. Det er helt herlig å kjøpe kjole i størrelse medium igjen, det må være 8 år siden sist. Denne kjolen finnes også i en kort playsuit. Besøk nettbutikken HER.

Minstemann ble 5 år i går, tenk en hel hånd gitt…I morgen skal bursdagen feires med barnehagen. Jeg merker at han har blitt stor gutt, og livet forandrer seg når de blir større.

Nyt lørdagen.

By Lisette

2 kommentarer til “SE MIN KJOLE!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.