Sans for detaljer

24. april 2013

Ukategorisert

Detaljefoto har alltid vært det jeg liker best, og da er det kun meg og speilreflex kameraet- og ingen andre. Kanskje du kjenner deg igjen. Noen synes kanskje det er kjedelig, for jeg vet at flere der ute liker oversiktsbilder av interiør og hjem. Men hos meg håper jeg dere får en salig blanding. 


Jeg redigerer bildene mine hos picmonkey.com, det er en gratis redigeringsprogram som gjør jobben med mange like funksjoner som photoshop. Bare mye enklere. Før redigerte jeg bildene i iphoto, og bruker i grunnen begge deler.

Her regner det i skrivende stund…ingenting som minner om våren enda.

Lisette

8 kommentarer til “Sans for detaljer

 1. Blåbærtua

  Eg elsker bilder og vakre detaljbilder er så estetisk nydelig så eg liker alle varianter og alle motiv og du er knakandes flink 🙂
  E lengter virkelig etter våren,sol og varme hadde eg meir enn gjerne takka ja til:)
  God klem fra Lillian

  Svar
 2. Fru Andersen

  Flink du er! Jeg liker å se både detaljbilder og oversiktsbilder, lett blanding med andre ord 😉 Synes du er flink til det jeg, du har en variert og god blogg!

  God torsdag til deg !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.