S E P T E M B E R

2. september 2013

Ukategorisert

September er her, og jeg merker at høsten er her for fullt. Bladene har begynt og falle fra trærene på baksiden av huset, fargen på bladene på fikentreet er begynt og bli gule. Ja, til og med været har snudd…liker du høsten? Jeg synes høsten på mange måter kan være deilig, men er nok et sommerbarn. Jeg sluker sol når det er sommer, og er sensitiv på årstider. Det positive med høsten er rolige ettermiddager innendørs, varme kopper med sjokolade/te, stearinlys og hygge sammen med familien.
Tusen takk til dere som la igjen komentar på forrige innlegg. Settes utrolig pris på…

På bordet har jeg den nydligste hortensiaen, sjekk fargespillet. Den sier meg høst, og det er helt ok.

Tenker og ha en liten bloppis på bloggen, har lagt noe ut på IG. Men tror jeg skal heller legge puter og lamper ut her.

Lisette

6 kommentarer til “S E P T E M B E R

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.