Run & Relax…

21. desember 2012

Ukategorisert

Jeg er stolt av og representere treningskolleksjonen Run & Relax.com. Som dere sikkert har fått med dere har jeg vært treningsintruktør i flere år, men etter to relativt tette fødsler har jeg aldri helt kommet skikkelig i gang med timer og trening. Kiloene på kroppen sitter godt på, og nå som vi nærmer oss et nytt år har jeg ambisjoner om og være snillere med meg selv og prioritere trening og helse. Da jeg oppdaget selv Run & Relax kolleksjonen på nettet ble jeg forelsket i hvor lett klærene satt på kroppen, de fine skrukkene som legger seg så fint om figuren, selv med noen kg for mye. Perfekt tenkte jeg… Yoga kolleksjonen nednefor har jeg bestilt en bukse og topp, og skal holde dere oppdatert hva jeg synes. Yogatøyet er produsert i bambus, og vi vet hvordan det kjennes mot huden. Vakre Vibeke Klemtsen er med i den flotte trioen Run & Relax Relax med Margit Unander and Marianne Borchgrevink.

Noen av dere som driver med yoga? Lenge siden jeg var på sist yogatime, men gleder meg til og ta fatt på roen igjen som yogaen gir, og nærværet i egen kropp.
Sjekk nettbutikken til Run & Relax Relax HER.

Ohm og namaste…

L O V E

Lisette

2 kommentarer til “Run & Relax…

 1. Ingrid Louise

  Klærene ser veldig behagelig ut!
  Så fint at du tipser og deler!!
  Jeg trener ikke yoga,men mye annet!! 😉
  GOD JUL til deg Lisette,veldig inspirende å følge bloggen din!!
  klm ingrid l

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.