Chunky Salsa fra Santa Maria, enkelt og greit! Men, er enda bedre i smak om du lager hjemmelaget salsa. Det skal prøves i dag.
Vil du lage et sunnere alternativ til lørdagschipsen? Da må du prøve disse. Speltlompene til buer kan brukes til så mangt, og de er magre.
Hva gjør du? Klipper opp speltlompene i trekanter som tortillachips, pensle med vann. Du kan også pensle med olje, jeg har prøvd begge deler. Og synes de ble sprøest med vann= mindre kcal. Velg krydder som du liker, jeg bruker paprika krydder og litt maldonsalt. Sett dem i ovnen på 200 grader i 10 min, følg godt med i slutten så de ikke blir svarte. La dem så avkjøle seg!
Server med hjemmelaget salsa, avocado eller chunky salsa.
Gleder meg å høre om de falt i smak, mannen synes disse var vell så gode som vanlig tortilla chips. Personlig synes jeg de er bedre!
TUSEN TAKK for alle som deltok på GIVEAWAY, 36 stk deltok- fantastisk! Vinneren ble Mia Mcdonald. Kontakt meg pr mail: tellaroli@hotmail.com
By Lisette
♣
Its such as you read my mind! You appear to understand so
much approximately this, such as you wrote the book in it or something.
I think that you just could do with some percent to drive the message house a little bit, however instead of
that, this is magnificent blog. A great read.
I’ll certainly be back.
Asking questions are actually nice thing if you are not understanding anything completely, however this piece of writing provides
good understanding even.