Ro og hvile…

25. juni 2012

Inspirasjon

Her vil jeg tilbringe noen dager helt for meg selv…i fred og ro. Men hadde nok blitt fort rastlaus. Men noen timer duger også…

 Kilder: Lotte McGills  reservoir

Leser for øyeblikket et bok om mindfullness prinsippene, utrolig inspirerende og gir fine tips for og være mer tilstede i øyeblikkene. Noe en hver hadde hatt godt av. Er du interessert i boka, så gi meg et lite vink. Er du flink til dette i hverdagen?  Jeg har blitt mer bevisst om det hjelper da…

Fin kveld til deg!

Lisette


25 kommentarer til “Ro og hvile…

 1. Silje

  ah.. deilig bilde!
  Og mange flotte bilder nedover her 😀
  Du er så flink.
  Nyt sommeren!
  Jeg kommer nok plutselig en tur, det har bare vært så mye med eksamen, jobb og trening.
  Stor klem og smask!

  Svar
 2. Sommerjenten

  Yo baby! Hehe 🙂 Tusen takk for fynky kommentar, varmer alltid søte deg 🙂 Du skulle meldt deg på vakre hjem du også! Nydelige hjemmet ditt! Jeg hadde aldri trodd i min villeste fantasi at jeg skulle bli plukket ut!

  Så nydelige bilder du viser! Her hadde jeg fått ro med en gang 🙂

  Kos deg med boklesing 🙂

  Klem Lene

  Svar
 3. Fabelaktig

  Dit vil jeg og Lisette! Du og jeg der med en flaske hvitvin *knis*

  Fin mandag og ukesstart til deg, kjære!
  Jeg er egentlig stuptrøtt etter en knallhard start på uken, det er ikke bare bare å være ny på jobb, men det er gøy. Ekstra stas er det å komme hjem til en bukett med roser fra mannen *smelt*

  klemklem

  Svar
 4. FruFly★Heidi

  Hei skjønne du! Fantastiske bilder – og jaaa jeg kunne også tenkt meg noen dager helt alene (eller kanskje med noen gode venner) på et sånt sted! Tror nok det hadde passet både til rolige stunder og fest jeg!:-) Klem

  Svar
 5. Ingeborg

  Vakre, vakre bilder. Og mindfullness har jeg både lest om og prøvd å praktisere. MEN er av og til litt vanskelig, men så herlig når man får det til.

  Noen av diktene mine handler om nettopp dette:)

  Å stikke innom bloggen din gir også ro i sjelen, her er så mye vakkert:)

  Svar
 6. dagdrømmeren

  Der så det deilig ut å være! Lengte så veldig bort fra by og traffikkstøy, regn og vind. Ønsker meg sol og sommer, sand mellom tær og varme aftener med god mat og noe godt i glasset i kjekke anledninger.

  Kunne veldig gjerne tenkt meg å lest den boka du leser nå. Hva heter den?

  Ønsker deg en deilig sommer
  Klem Tonje

  Svar
  1. Fanny

   In der Tat ist selber schuld, wer solche Knaller verwendet. Diese Dinger sind brgfdaenährlich, weil sie viel mehr Pulver haben und die Zündschnüre viel schneller runterbrennen, da kann man sich gar nicht mehr in Sicherheit bringen. Die sind aus gutem Grund in Deutschland verboten. Aber auch normale legale Knaller sollte man niemals nach dem Anzünden in der Hand halten – steht auch klar und deutlich auf der Verpackung; wer lesen kann, ist im Vorteil.

   Svar
  2. http://www./

   şebekeye katılacam diyen bloglara mecburi bi widget verseniz bloglama blogculara para kazandırıyor tarzında bir şey yazan, bu widgetlarda bloglamanın trafiğini artırır,süreci hızlandırır mesela..

   Svar
 7. Villa Waleur

  Ååh for noen utrolig fristende bilder. De minnet meg litt om Danmark. ÅÅh som jeg gleder meg til ferie. Tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min og hjertelig velkommen som følger. Jeg må jo bare legge meg til som følger hos deg også, for her oser det av komfort i form av duse toner og myke øyeblikk. Undrer meg litt over at jeg ikke har vært innom deg før. Erre’ muli’?
  Happy tirsdag.

  Svar
 8. sigrid

  Herleg plass..
  Hytta vår er slik, stilt -roleg-vakkert-ein plass å kvile på!

  Fortel gjerne kva boka heiter.

  Takk for at du kom innom – så fann eg deg også 🙂

  Svar
 9. Monica

  Hei på deg.
  Herlige bilder! En stille stund i hverdagen gjør godt…, men jeg blir nok også fort rastløs ;))
  Høres ut som en givende bok du leser…
  Ønsker deg en fortsatt fin uke.
  Smil og klem fra Monica

  Svar
 10. Frida 

  Jag skulle gjort vad som helst för att få vara på en sånn plats i några dagar…bara jag och en bok…drömma..

  Tack för fint inlägg, vill GÄRNA veta vad boken heter!!

  Kram

  Svar
  1. Char

   Mie mi-a &#c&p0;2la8ut2#8221; aici “Digital Marketing and Innovation Stage” – no innovation, no new ideas, no new informations, no Internet, no English laguage, no coffee (toate aparatele stricate:) )…and so on…

   Svar
 11. Myke minutter

  Ja! Er interessert i den boken 🙂 Har faktisk vært på jakt etter en bok om mindfulness. Snakket nettopp med en venninne i går kveld om hvor viktig det er å ha stille tid for seg selv, i en tilværelse med hektisk aktivitet og mye “støy” hele dagen. Klemmer

  Svar
 12. lammelaartanker

  Tilstedeværelse i seg selv er både beroligende og styrkende, er min erfaring. Jeg er glad det er mer fokus på nettopp dette, for jeg tror det kan forebygge mange stressrelaterte sykdommer.

  Svar
 13. plenty of fish dating site

  Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a
  lot of spam comments? If so how do you stop it, any
  plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s
  driving me insane so any support is very much appreciated.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.