RESULTATER ETTER LASER BEHANDLING

2. januar 2017

Egenpleie / hudpleie / Vital hudklinikk

Jeg er målløs hvor effektivt IPL-laser behandlingen har vært etter kun 1 behandling. Huden min har fått bort nesten alle pigmentflekker etter overdreven soling i ungdommen. Bildet til høyre er tatt idag i vanlig sollys. Jeg har tatt IPL-laser hos Vital hudkllinikk hos Monica Stoltenberg. Laseren kan fjerne pigmenter, arr, rynker, acne og rosea. Personlig opplever jeg også at huden min har en ny glød, og de sjenerende flekkene er borte. Min mann sier at huden min ser ut som jeg har snapchat Hollywoodfilter på. Smiler.

Du kan lese mer om IPL-laser på dette innlegget HER. Jeg har en behandling igjen.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.