Research…

13. oktober 2012

Designstjerner / Jul / Tine K

Har allerede kapret meg det første julemagasinet til Kamille, og koselig med tidlig juleinspo…jeg gleder meg allerede. Det jeg liker aller mest med denne årstiden framover er innekvelder og innekos med steming fra stearinlys og lykter. Men…har et spørsmål til dere…på bildet nedenfor ser dere noen julekuler, føler det er DAYhome sine, men har ikke funnet ut at det på nettet. Noen som vet hvor jeg får tak i de fargede julekulene. Synes de er helt fantastiske. Er du fremmed for slike farger, eller kjører du rødt eller hvitt/lilla? Jeg forandrer hvert år føler jeg…sist kjørte jeg sort/hvitt og natur, men føler at tradisjonen jeg har fått hjemmende i fra med rød jul må overbringes til barna. Hva tenker du?
 
Kilder: lånt av bloggen Tine K
 
 
 
Forresten har fått en ny samarbeidspartner som jeg vil fortelle dere om snart på bloggen, så stas. Nemlig Designstjerner, gå allerede inn nå og mys. De har så mye fantastisk, min favoritt har dem, Tine K. Gå inn HER i deres nettbutikk.
 
Fin lørdags kveld…snart kaller sengen.
 
Lisette
 
★   ★   ★  ★   ★   ★  

18 kommentarer til “Research…

 1. KROnPRINSESSENE

  Jeg er helt anti rød jul!
  Vi hadde tradisjoner hjemme, men min mor var tidlig ute og vi hadde både svarte og gull-lys i adventsstaken for eksempel 😉
  Her pleier julen å være hvit, svart, grå og lilla. Men i år tror jeg det blir neonrosa å se ved jul også!
  jeg liker å forandre… men noen av de faste innslagene, som barna kjenner igjen dukker også opp.
  Herlig tid vi er inne i nå…
  Klem May Helen

  Svar
 2. MRS JONES

  Hi Lisette! Yes you remember correctly. This is finnish home, owned by Sanna who has this wonderful Nougat shop in Helsinki ( interior, for exampe Tine k, day home and pernilles jewellery and so on)

  Svar
  1. MRS JONES

   These Day Home decorations are from Nougat shop and Niki Jones has a Webshop of her own:-) the shop in Helsinki that I know Sanna bought the pink and lilac ones, has closed.

   Svar
 3. Marte

  Hei Lisette:)

  Ser ut som Niki Jones, de kulene – og de var bare nyydelige!
  Elsker denne tiden jeg også, det er noe med å bygge opp litt forventninger,
  legge olaner og drømme litt:)

  Fin kveld til deg!
  Marte

  Svar
 4. ♥ Netta ♥

  Jeg kjenner julestemningen komme nå som mørket sniker seg på og luften blir kaldere. Her pleier faktisk julen å være rød, men nå spørs det om den ikke får noen hvite innslag (vi har nemlig pusset opp stua) 🙂 De julekulene var utrolig stilige, nå som du vet hvor de kommer fra vil jeg tro de dukker opp i heimen i god tid før jul 😉

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  Svar
 5. Fru Andersen

  Jeg har hatt mange ulike “jule-farger”. Varierer nesten hvert år. Sort og sølv. Gull og sort. Turkis og sølv. Rosa og hvitt. Natur og hvitt. Lilla og gull. Ungene synes jeg er rar, men sier at vi har det koselig i julen, så julestemning for dem er vel litt ekstra pynt i heimen, samme hvilken farge det er 😉 En periode da de var små hadde vi to juletrær. Ett på kjøkkenet pyntet med all slags pynt som de hadde laget. Og ett i stuen som jeg pyntet med “mine” farger. Sær? Ja! Men vi har noen tradisjoner også da, så det er nok dem de kommer til å huske. Feks. englesamlingen de har laget over flere år, med bare hvite engler.

  Flotte kuler du har funnet frem til! Gleder meg til å se hvordan du kommer til å pynte til jul!

  Svar
 6. House number 11

  Ja, det här med julkulor är inte lätt! Jag resonerar lite som du, det är så snyggt med vitt, svart och en extra färg, men även jag är uppvuxen med rött! Lite rött får det nog bli även i år! Åh, vad jag längtar till december!
  Kram på dig!
  Jenny

  Svar
 7. TreToEn

  Hehe jeg prøvde meg på en hvit, sølv og grå jul i fjor, men jammen satte ikke mannen ned foten…. “Hvorfor skal vi ikke ha rødt på juletreet?” Måtte gi meg der gitt, så det ble litt rødt også.

  Blir spennende å se hva jeg får til i år haha 🙂

  Klem

  Svar
 8. Marianne Dragon Waagan

  Ja, det er en fin tid fremover nå med juleblader og masse juleinspirasjon:)
  Kjempeflotte julekuler, kunne godt tenkt meg slike til årets jul.
  Rødt har jeg ikke hatt på mange mange år. Fant ut at jeg ble så fort lei av alt det røde og ville ha ut jula fort fort fort på nyåret… noe som er synd da:) Nå bruker jeg nøytrale farge som hvitt, natur sølv, pels osv. Noen få røde innslag får komme inn på kjøkkenet…:)

  Ønsker deg en fin søndag:)
  Klem fra Marianne

  Svar
 9. ved siden av

  Med lilla sofa, sort, hvitt og natur kræsjer det skikkelig med rødt!

  Men rødt hører julen til, og jeg pynter stort sett med hjemmelaget (ungene begynner å få ei god samleeske med julepynt laget både hjemme og i barnehagen)…

  Det viktigste med julen er å være sammen, både om julepynt, forberedelser og aktiviteter inne og ute….jeg prøver med andre ord og legge til sides noen av mine tanker om at alt skal passe sammen (ikke lett)….og drar fram de røde nissene, hjertekurver og til og med samenissen (ja, jeg er gift med en nordlending!)

  Svar
 10. nullfiresyvni

  JEg har alltid full julestemning i oktober også er det over. I år er første jul med lille pjokken og jeg må si jeg gleder meg til en “ordentlig” jul. Vi skal være her hjemme og det blir første gang vi har juletre og tradisjonell jul her 🙂 Stor stas

  Klem Kirsti

  Svar
 11. Elisabeth

  Hei søte!
  Jeg har også vært i planlegge-julen modus i helgen,
  eller.. har ikke planlagt så mye, men latt meg inspirere er vel mer
  vel mer riktig ; )
  Nydelige de rosa kulene fra Niki Jones, husker jeg så de i fjor og
  hadde lyst på rosa jul plutselig!
  ..fint med noen rosa innslag, men det er liksom enklest
  med natur/sort/hvitt : )
  Her blir det i hvertfall ikke rødt.

  Fin ny uke til deg Lisette!
  KLEM

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.