Reportasje i Boligdrøm og 2 år som blogger

10. september 2013

Ukategorisert

I midten av desember i fjor var kjekke NIB på besøk hos oss…dem tok bilder av hjemmet vårt, og er nå i den nyeste utgaven av Boligdrøm. Må innrømme at dette er stas, og at jeg ble barnslig glad da jeg fikk mail av Solveig fra NIB. Jeg hadde blogget bare et lite år da…og har 2 år som blogger i denne måneden! Tusen takk for alle dere som følger bloggen og legger igjen søte komentarer.Jeg synes det var rart og se bilder av hjemmet på trykk, og mye har forandret seg på 1 år her hjemme. Men jeg vil benytte meg av og takke jentene fra NIB som faktisk ville besøke oss. Dagen gikk utrolig fort dere…

P.S Jeg er halvt fransk ikke halvt italiensksom står i Boligdrøm, hihi…


Lisette

19 kommentarer til “Reportasje i Boligdrøm og 2 år som blogger

 1. Reidunn

  Gratulerer med reportasje i Bolig Drøm!!
  Skal kjøpe meg bladet i dag og gleder meg virkelig til å se:)
  Flotte bilder fra stua!!:)
  Ha en fin dag da:)
  God klem fra Reidunn

  Svar
 2. Eva

  Huff så dumt at vi har skrevet feil, Lisette – det beklager jeg! Men vi elsker boligen din og er superglade for å få lov å vise den fram. Jeg digger spesielt bildet av deg på sofaen. det er akkurat sånn vi har lyst til å ha det hjemme. Avslappet og godt.

  klem,
  Eva og BoligDrøm-jentene

  Svar
 3. Elisabeth

  Gratulerer! Både med reportasje og to år som blogger –
  hui hvor tiden flyr! ..synes det er en liten evighet siden vi begynte
  å blogge, men det er det jo faktisk ikke.

  Gleder meg til å lese BoligDrøm!
  God klem til deg : )

  Svar
 4. Fru her og der

  Åh så glad eg blei da eg åpna BoligDrøm, som eg hadde trøstehandla :), og såg at herlige du var i bladet! Så stolt av å kjenne deg, og du har bare så lekkert hus!! Og tenk alt som dere har gjort med huset!

  Du inspirerer!
  Go u!

  Klem

  Svar
 5. with coconut oil

  Hey there are using WordPress for your blog platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any coding knowledge to make your
  own blog? Any help would be really appreciated!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.