Refleksjon og delmål

21. november 2014

Helse / Tanker

 
 
 
Det har nå gått en liten uke siden jeg prøvde å redusere sosiale media. De første to dagene tok jeg helt avstand fra å åpne FB og IG, men resten av uken har jeg besøkt FB for å lese mail fra It works siden min og strictly buisness. IG har jeg besøkt litt, men i mye mindre grad. Er med observant på hva jeg føler når jeg tar  opp mobilen, er jeg stresset? Kjeder jeg meg? Rastløshet? Lei meg? Glad? Likegyldig? osv osv. Jeg kunne vært helt bombastisk og tatt totalt avstand- men jeg har den troen på varige forandringer handler om å redusere framføre total forbud. Dette var mitt delmål. 

…så, hva opplevde jeg disse dagene? Jeg har hatt en egen ro i sjela og sinnet, og det er den beste følelsen. Jeg har pratet med barna mer, og sett dem inn i øynene. Min samboer kom hjem fra offshore etter 3 uker på mandagen, og vi har også kommunisert mer sammen. Dialogen har vært der, og jeg er mer rolig og bakoverlent. Når jeg ser et bilde enten på IG eller blogger, så setter det i gang mange virtuelleprosesser hos meg. Noen ganger blir jeg oppjaget og stresset. Et kreativtkaos om du kan kalle det. En visdame sa til meg “du har en kunstnersjel”, og trenger mye hvile, helst alene for å lade opp batteriene. Det er her jeg går på yoga. Her kjenner få meg, og ingen prater. Du er kun i kontakt meg deg selv, og sentrert. Rett og slett deilig. Når jeg vil ha energi og få fram “the wild side” er jeg Jazzerciseinstruktør. Så enkelt… man får pose og sekk!
 
Jeg satte på venterommet hos kiropraktor denne uken, der satte alle med en smarttelefon i hånden- inkludert menn. Jeg var jo inne i min sosialmedia detox, og lot være. Det gav meg en spesiellfølelse av tilstedeværelse og nærver- helt speisielt. Jeg lot alle tankene flyte i rommet, uten å sette i gang tanker styrt av inntrykk en får gjennom mobiltelefonen. 

Nå vil dagene fortsette i samme stil- rett og slett fordi det føles godt. Grip dagen.

Ha en fin helg kjære lesere!

Namaste


Lisette

12 kommentarer til “Refleksjon og delmål

 1. Christine Seljelid

  Du har et godt poeng her – sosiale medier er tidstyv!
  Nå ble jeg inspirert, for jeg er virkelig en som griper mobilen ved enhver ledig anledning.. Jeg skal skjerpe meg – instagram, facebook og snapchat ER ikke krise å gå glipp av – om noen absolutt vil ha tak i meg, så kan de jo ringe 😉

  Ønsker deg en flott lørdag!
  Klem fra Christine

  Svar
 2. Komadyret

  Ja jeg bruker også mye tid på telefonen, helt går meg med den innen rekkevidde hele tiden. Selv på jobb har jeg den i lomma 😉 (ja jeg jobber jo natt, så litt dødtid er det 😉 Man burde nesten hatt lesetid på mobilen av og til…….huffhuff.

  Svar
 3. ps4 games

  Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog website?
  The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted
  of this your broadcast provided bright clear idea

  Svar
 4. firma creare site

  Can I simply just say what a comfort to find somebody that genuinely knows what they’re discussing on the net. You actually know how to bring an issue to light and make it important. More people really need to check this out and understand this side of the story. I can’t believe you’re not more popular because you most certainly possess the gift.

  http://fastwebdesign.ro – web design bucuresti

  Svar
 5. creare site web bucuresti

  Excellent pieces. Keep posting such kind of information on your page.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You have performed a great job. I will certainly digg it and individually suggest
  to my friends. I am confident they will be benefited from this web site.

  Svar
 6. newton baby mattress

  Can I simply say what a relief to uncover an individual who genuinely knows what they are talking about on the web. You actually understand how to bring an issue to light and make it important. More people really need to read this and understand this side of your story. I was surprised that you are not more popular since you surely possess the gift.

  https://www.mattressdelight.com/best-mattress-for-newborns/ – best crib mattress wirecutter

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.