Raus med ord

17. august 2015

Filosofi / Finstil / Hverdagsglimt

 

Alle mennesker setter pris på å bli sett,  og anerkjent som menneske. Det kan være et kompliment fra en kollega eller ord på et kort. Jeg blir personlig beveget av ord. Det kan være et dikt, et kort, en sangtekst eller en tale. Ordene vi deler med andre har stor makt. Noen ganger kan ordene vi bruker såre andre, uten at vi nødvendigvis hadde denne intensjonen. Som barn og ungdom kunne jeg lett “buse ut” ord som kunne tolkes feil. Kjenner du deg igjen? I hvertfall er jeg et følsomt individ som lar meg bevege av ord. Jeg utfordrer deg til å sende en snap, en melding eller en telefon til en som betyr noe for deg, eller som du vet har det vanskelig. Noen ganger er vi så redde for at ordnene blir feil, men da er det bedre å ta kontakt til den som har det vanskelig. Det setter garantert den personen pris på! Ordene må være opprikige og genuine, og de ordene som treffer meg er ofte de som kommer plutselig og uforventet.

Jeg har en kollega som jeg prater med innimellom( vi er over 60 ansatte) på lærerværelset. Hun kom plutselig bort til meg da jeg stod med en annen kollega,  og sa følgende ” Jeg må bare si deg noe Lisette, du har en utrolig god energi, alltid blid og glad”. De ordene kom plutselig, og jeg ble så innmari glad.

Denne vintage skjeen på bildet er fra FinStil. Jeg skal gi den til min kiropraktor. Hun har hjulpet meg i en vanskelig tid med ryggen. Kanskje hun blir overrasket og glad? Disse skjeene finner du i nettbutikken med ulike tekster, fin pris også.

Ha en strålende mandag!

By Lisette

4 kommentarer til “Raus med ord

 1. http://tinyurl.com/

  Simply want to say your article is as amazing.

  The clearness to your put up is just excellent and i can think you’re a professional
  on this subject. Well along with your permission allow me to grab your feed to stay up to date
  with coming near near post. Thanks 1,000,000 and please carry on the enjoyable
  work.

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  Hey very nice website!! Man .. Beautiful .. Amazing ..
  I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally?
  I’m happy to search out numerous useful info here in the post, we’d like work out more techniques in this regard, thanks for sharing.
  . . . . .

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.