Rakettfart…

31. desember 2012

Nyttår

I kveld braker det løs med raketter, og ett år er forbi…så fort dette året har gått. Det er over 1 år siden jeg begynte med bloggingen, og har ikke angret et sekund. Jeg har truffet så mange hyggelige mennesker, og fotolysten og skrivelysten har økt i takt med bloggingen. Men det har såklart vært tider med bloggtørke også, men man kommer seg igjennom dem også. Året som har gått har vært preget over endringer hos meg selv og i familielivet. Men gleder meg til og ta fatt på et nytt år, men nye bekjentskaper og endringer hos meg selv. Har et viktig nyttårsforsett som jeg skal fortelle mer om kanskje etter hvert. Som bildet over illustrer en klokken, og man må leve i nuet. Jeg vil også takk dere lesere for at dere nettopp følger bloggen min- så takk for det gamle og et godt nyttår!

Blog on…

L O V E

Lisette

6 kommentarer til “Rakettfart…

 1. Kaspara

  Hei Lisette
  Koselig nyttårfeiring og et herlig kreativt og godt nytt år til deg og dine! Leve i nuet bør vi jo stadig minne oss selv på, husker du hadde et fint nyttårsforsett i fjor.. mener det handlet om tilstedeværelse sammen med ungene.
  Takk for 2012!
  Klemmer fra Kaspara

  Svar
 2. Livets små øyeblikk

  Hei kjære du:)
  Vil takke for følget i bloggeåret som har vært, gleder meg til å slå lag videre i det nye:)
  Håper du og dine får en fin kveld og at 2013 blir alt dere ønsker.

  Godt Nytt År
  og varm klem:)

  Svar
 3. Fru Andersen

  Godt nytt år til deg!

  Det har vært en glede å følge bloggen din i 2012, moro var det å møte deg i Bergen på interiør og boligmessen også, gleder meg til å hente mer inspirasjon, se flotte bilder og få tips fra den fine bloggen din i 2013!

  Klemmer!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.