Plomme…

14. november 2012

Ukategorisert

Ikke mange ukene til dekorering til jul, som jeg gleder meg og kan nesten ikke vente. Litt nye farger kommer inn her i julen, plomme fargen fra Tine K er helt nydelig og skal mixes med sort. Jeg fikk bestilt noen puter hos Bruno´s Interiør i Haugesund for litt siden, og hun sendte meg dem kjapt og god service. De har ligget oppe, og er klar for og pryde julehjemmet vårt. 

  

Lilla facettglass fra Tine K…

Himla pute i 100% lin, fantastisk kvalitet, farge nesten sort…

Bildene overfor er tatt oppe i 2 etg hjemme hos oss…deilig og kunne veksle med hvit og grå sofa.

Hjemme står huset litt på sted og hvil, da vi skal gå i gang med noen småprosjekter. NIB jentene kommer på hjemmebesøk i desember, og styling er VÅR i hjemmet her…gosh, du hørte riktig. Jeg gleder meg og gruer meg, mest spent og det er et kick i baken for og få unna småprosjekter som skulle vært gjort her hjemme.

Fin dag til deg!

Lisette


8 kommentarer til “Plomme…

 1. Minmill

  Veldig lekker farge Lisette. Du har en flott blogg her inne. Dumpet innom her da jeg googlet day home julepynt og kikket på de stripete kulene du hadde i fjor. Har du noe imot at jeg låner noen av disse bildene?

  Svar
 2. Frøken Fryd

  Nei så kjekt med NIB besøk, Lisette! Stein gøy 🙂 Lilla er jo fargen no ja, eg har hatt den heile året sidan i fjor vår, og er visst enno ikkje lei den. Flaks for meg 😉

  Klem Eli

  Svar
 3. ♥ Netta ♥

  Så fine bilder av lekre puter og et flott bord! Jeg elsker fasettglassene fra Tine K, de gir så nydelig lys. Så utrolig spennende med besøk av NIB-jentene, gleder meg til å se bilder. Da må du gå over i vår modus nå rett før jul, det krever litt av en blogger som er i julemodus fra tidlig oktober 😉

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.