Påskeferie…

31. mars 2012

Påske

Nå blir det kanskje noen dager mellom hver blogginnlegg her på Lisettes Perler…jeg har det siste halveåret laget innlegg hver dag, dette er fordi jeg trives her med dere og er inspirert til og fortsette med foto og blogg. Men har endelig kommet der at jeg trenger ikke og lage innlegg hver dag, og i starten når en begynner med blogg blir en jo litt revet med. Ikke sant? Neste uke blir nok en travel uke, der jeg har begge ungene hjemme og nattevaktene står for døra til neste helg. Så om jeg ikke klarer og besøke dere like ofte, så er dere ikke glemt. 
Som dere ser så har jeg mac, og lurer på om dere kan anbefale et annet redigerings program som kan brukes på mac. Det må ikke være for avansert, og fint om dere husker pris.

Favoritt duftelyset mitt om dagen, det lukter så behagelig…

Kos dere med masse påskeegg og hverandre…

Vi blogges!

God påske til DEG…

Klem Lisette

24 kommentarer til “Påskeferie…

 1. Banebakken

  Nydelige bilder : )

  Jeg bruker også Mac og er fornøyd
  med Picasa 3, som er gratis..
  har ikke helt lært meg alle finessene
  ennå – men det kommer seg!

  GOD påske til deg!
  Klem.

  Svar
 2. Hvite tulipaner

  Jeg har selv kommet til et punkt hvor jeg vil bruke mindre tid på PC og blogg og mer tid på trening, mann og andre hverdagslige ting. Så jeg skjønner deg godt.
  God påske fine du og kos deg så mye!
  Klem E

  Svar
 3. Hilde – Feien og Fjong

  Fullt forståelig det frøken. Du kan fortsatt få låne Photoshop cd’en min om du vil? Eg har gløymt det litt ut. Eg kan samtidig visa deg nokre enkle redigeringar som eg gjer med bileta. God påske og lykke til på jobb. Det er litt godt begynna på jobb igjen, er det ikkje? Det synest iallfall eg.

  Svar
 4. Fabelaktig

  God påske søte deg!
  Vi har det sånn som deg vi og det er ikke alltid tiden strekker til 🙂

  Jeg har Mac og bruker Photoshop, men det koster jo godt over en tusing-

  Herlig lørdag til deg og dine!
  Her på Nesåsen er det sol, men huff som det blåser! USJ! Jeg og Nala skal til mamma og lage wontons, mannen er på jobb (sånn er det når mannen driver egen bedrift – alltid på jobb)

  Takk for gode og varme ord inne hos meg!
  DU er underbar!
  klem

  Svar
 5. Frøken Fryd

  Innlegg kvar dag er vanskelig kombinert med familie og jobb, det har eg også merka, og som du seier så vert ein litt reven med i starten 🙂 Det går litt i rykk og napp her hos meg også, når eg føler eg har bloggtørke så lar eg rett og slett berre vera – det skal jo vera kjekt og så er det viktigare med kvalitet enn kvantitet tenker eg.

  God påske, Lisette. Og lykke til med nattevaktene!

  Klem Eli

  Svar
 6. Annfrid

  God påske kjære deg! Ikke ha dårlig samvittighet pga blogginlegg, dette skal jo bare være gøy. Å vi kan ikke rekke alle hver dag. Lykke til med jobbingen og den nye hverdagen. Ta vare på deg selv!!!!

  Nydelige farger og fine bilder.

  Klem

  Svar
 7. Myke minutter

  Hei, skjønner deg godt jeg, det er utrolig travelt med to små, jobb, hus og heim! Det kan jeg skrive under på! Av redigeringsprogrammer så har du kanskje allerede IPhoto i programpakken som fulgte med Mac’en? Veldig enkelt program. Og Google Picasa kan du laste ned gratis. God påske 🙂 Klemmer

  Svar
 8. Naturlig Glam

  Synes det er utrolig imponerende at du har klart å lage et blogginnlegg hver dag! jegstor koser meg hvertfall medde inspirerende innleggene dine, men skjønner godt at det kan bli litt mye i lengden. Så ta deg fri med god samvittighet og nyt påsken:)

  Klemmer

  Svar
 9. Lillian

  Jeg savner også redigeringsprogram til mac – ettersom photoshop koster flesk, så gi lyd om du finner noe. God påske til deg 🙂

  Svar
 10. Fru Føreland

  Våren har kommet, og iallfall her i gården er det blitt mindre tid både foran tv og pc (tror ikke jeg er alene om det). Så du kan nok med god samvittighet droppe innlegg hver eneste dag:)
  Jobber selv i kommunen og er sjeleglad for å slippe unna nattevakter. Er fortsatt i permisjon, men er bare en knapp måned igjen til jeg er tilbake i jobb. Det blir nok greit, men storkoser meg hjemme med frøkna så skulle gjerne vært lenger hjemme:)

  Ha en finfin lørdagskveld og start på påsken!

  Svar
 11. Dronning Fjellrose

  God Påske:) Det er jo litt godt å finne ut at man ikke trenger å blogge HVER dag;)
  Nydelige bilder med flotte ranukler og egg (vaktel?)
  I dag hva vi kost oss i solveggen mens ungene har lekt i snøen og klatret i trærne. Vi koser oss på fjellet. Påskeklem:)

  Svar
 12. STYLIZIMO

  Blogging tar mye tid, så jeg skjønner godt at du ikke ønsker å blogge hver dag fremmover. Jeg pleier som regel å ta helgene fri jeg 🙂

  Forelsket meg helt i de nydelige bildene du har tatt her. DU er så flink til å få frem god stemning i bildene dine.

  God påske til deg!
  klem Nina

  Svar
 13. Fruehuset

  Hei:)
  Har du hatt innlegg kvar dag?? Imponerande!
  Ja, det er jo alltid sånn i begynnelsen at ein er ekstra ivrig.
  Eg likar godt å lese bloggen din iallefall.

  Ta litt fri med god samvittighet, vi blogges:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.