PÅSKEAFTEN OG TAKKNEMLIGHET

26. mars 2016

Blomster og planter / Tanker

IubzNIY6iAVmQc5RxkQAo9I_CJau9M5IGlLDNtonSj4

JEG HAR HATT TID TIL Å TENKE I PÅSKEN

Rolige dager som påskeferie får hjernen til å slappe av på en helt annen måte en hverdagen. Jeg har gjort meg opp noen tanker rundt hverdagen, som jeg ofte tar som en selvfølge, men som gjerne fortjener dagens lys.

1. Da vi nettopp var i Farsund satte jeg meg på brygga for å gjøre litt yoga etter en løpetur. Der hørte jeg sjøen skvulpe, solen som varmte kinnet og en egen ro over meg. Dette er følelser som er fantastiske som gjøre meg rolig langt inn i sjelen.

2. Jeg er takknemlig over familien min på begge sider. Mine foreldre spanderte tur til Farsund på oss fire på en flott hytte for andre året på rad. Dette er minner som jeg og barna vil alltid ha med oss.

3. Jeg er takknemlig for joggetur med mannen i går, da klarte ryggen min hele 7,5 km. Dette er en stor boost for meg! Helsen er absolutt det viktigste for oss for å eksistere og ha det godt. Du kan ha alt i verden av andre goder, men helsen ass…

4. Alenetid for meg gjør meg til et bedre menneske! Jeg trives fantastisk godt alene, og har ALDRI vært avhengig av å ha andre rundt meg. Trives utrolig godt i hjemmet vårt, og trives med innrednningen som gjør hjemmet til en rolig base å være i.

5. I påsken har jeg pleiet kjærligheten, og det gjør godt. Det er en fin følelse å kjenne kjærligheten blomstre. Parforholdet blir ofte satt på vent når en stifter familie, men det er opp til hverandre hvordan vi skal la det gro eller blomstre.

6. Jobben min betyr SYKT mye for meg! Jeg lyger ikke når jeg sier at jeg gleder meg til jobben hverdag, Barna på skolen gir meg energi, og mine kollega er fantastiske. Vi har stor takhøyde på jobben, og føler meg verdsatt.

By Lisette

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.